Horoszkóp 2017.01.16.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében kellemes lehet ez a mai nap, amikor több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd. A régi párkapcsolatokra is a kiegyensúlyozottság lehet a jellemző. Sőt, az is lehet, hogy a társad mindent megtesz most kettőtökért.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kedvez a mai nap minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Utazás során kellemes élmények érhetnek, amelyek feldobottá tehetnek. A megérzéseid átlagon felül jól működhetnek, hallgatnod kellene rájuk, mert így kerülhetsz el egy nehéz helyzetet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A munkában, megélhetésben úgy alakulhatnak a dolgok, ahogyan azt szeretnéd. Ha régóta fennálló problémád van, akkor eljött a pillanat, hogy ezt megbeszéld azzal, akivel kell. Mert még a legnehezebb gond is felszámolható.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Olyan esemény történhet a mai napon, aminek hatására teljesen más színben láthatod a világot. Ha tanulmányokat folytatsz, nem lesz okod panaszra, mert a rendkívüli kreativitásodnak köszönhetően fantasztikus eredményeket érhetsz el.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan dolog juthat a füledbe, amelynek hatására elgondolkodhatsz, és talán változtatni fogsz az életeden. Megtörténhet, hogy olyasmit fogsz viselni, amiről mások azt mondják, védelmet nyújt, és szerencsét hoz. Ha hiszel benne, így is lesz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A környezetedben van olyan személy, akinek a kedvessége, a jóindulata meglep. De az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek a társaságában jól érezheted magad. A szerelmi viszonyok lassan fordulóponthoz érkezhetnek.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A munkában, megélhetésben történhetnek olyan események, amelyek miatt könnyebbnek érezheted az életed. Ha szülő vagy, fontos, hogy következetés légy. Ellenkező esetben kicsúszhat az irányítás a kezedből, amit nehezen viselhetsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Akkor érhetsz el sikereket az élet több területén, ha nem erőszakoskodsz. Ha képes leszel másokhoz alkalmazkodni, akkor elkerülhetsz egy olyan helyzetet, amely akár meg is betegíthet. A nagyobb vásárlásokat érdemes lenne elhalasztani.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Időnként elhatalmasodhat rajtad a szorongás érzése, azzal oldhatsz fel, ha beszélsz arról valakivel, ami foglalkoztat. Mert olyan tanácsot kaphatsz, amit ha megfogadsz, az életet könnyebbnek és élhetőbbnek érezheted.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Időnként elhatalmasodhat rajtad a szorongás érzése, azzal oldhatsz fel, ha beszélsz arról valakivel, ami foglalkoztat. Mert olyan tanácsot kaphatsz, amit ha megfogadsz, az életet könnyebbnek és élhetőbbnek érezheted.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ma megtapasztalhatod a vonzás törvényét, mert amire gondolsz, az pillanatok alatt megtörténik. Ézért, ha ezt tudatosan alkalmazod, akkor könnyedén elérhetsz bármit. Ha párkapcsolatban élsz, kitalálhatod társad gondolatát is.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkában, megélhetésben olyan eredményt érhetsz el, amire vágyakozol. Ha állásinterjúra készülsz, nem kell izgulnod, mert te lehetsz a befutó. Ha vásárolsz, értéktárgyaidra jobban ügyelj, mert meglophatnak.