Horoszkóp 2017.01.15.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Bátran foglalkozhatsz a mai napon nehéz, megerőltető munkákkal. Alaposságod révén hamar végére járhatsz mindenféle dolognak. Ha szívesebben lennél egyedül, akkor erre is lehetőséget kínálhat neked most a sors. A testmozgásról ne feledkezz meg.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy kedved támadhat új célkitűzések és irányvonalak keresztülvitelére, és megpróbálhatod erre másokat, főleg a közvetlen környezetedben élőket is rábeszélni. A konyhában is fantasztikusat alkothatsz ma!

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Olyan valakivel hozhat össze a mai napon a sors, akit akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Próbálj meg higgadt maradni, és elkerülni azoknak az embereknek a társaságát, akik energia-vámpír módjára viselkednek.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Olyan valakire lehetsz féltékeny ma, aki teljesen ártatlan. Ezzel pedig a meglévő kapcsolatodat rombolhatod, ráadásul nevetségessé is teheted saját magadat. Nagyobb vásárlás bonyolítására kiváló ez a nap. Tölts több időt a természetben.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Jobban kellene vigyáznod magadra. Nem baj, ha önzőnek fognak titulálni ez miatt, ne törődj vele. Csak a saját érdekeidet tarts most szem előtt. Hajlamossá válhatsz az álmodozásra, ami nem baj. Mert még az is lehet, hogy az álmok idővel valóra válnak…

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Bármennyire vagy a realitások embere, a mai napon hallgass a megérzéseidre, amelyek tökéletesen működnek. A közvetlen környezetedben van az a személy, akit felbosszanthatsz, vagy megbotránkoztathatod. A közlekedéskor légy óvatosabb.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Hajlamossá válhatsz a mai napon a konok viselkedésre, amely a párkapcsolatodat alapjaiban rengetheti meg. Ha alkalmazkodni tudnál, akkor minden másként alakulna. Itt az ideje, hogy mérlegre tedd a magánéletedet, és ennek hatására cselekedj.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Annyira felfokozott érzelmekkel reagálhatsz mindenkire és általában az élet dolgaira, hogy a nap végére annyira kimerült lehetsz, hogy úgy zuhansz be az ágyba, mint ahogyan egy zsák krumpli eldől. Balesetveszélyes a nap, nézz a lábad elé!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Mélyről jövő érzések törhetnek felszínre, heves átéléseket idézve elő. Most megértheted a tudatalatti hajtóerők mibenlétét. Kulturális program során olyan élmények érhetnek, amelyek miatt lelkileg, szellemileg feldobott állapotba kerülhetsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A rejtett, titokzatos dolgok iránt vagy most fogékonyabb, ezért fordulhat elő, hogy nagyobb érdeklődést mutathatsz az ezotéria iránt. Balesetveszélyes a mai nap, amikor még egy kenőkéssel is megvághatod magad. Nagyobb vásárlást ma bonyolíts.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Rendkívül együtt érző lehetsz a mai napon másokkal szemben. Próbálj olvasni, menj moziba, színházba, meditálj vagy ilyesmikkel töltsd az időd, ha ki akarsz kapcsolódni, vagy kicsit elmenekülni a mindennapok rutinja elől. A pénzedre jobban vigyázz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ma mindenkivel könnyedén egy hullámhosszra kerülhetsz, és nem akarsz semmiféle vitába bocsátkozni. Most elsimíthatod az esetleges nézeteltéréseket. Bátran mondd el valakinek, hogy mit érzel iránta. Kipróbálhatnál ma egy új édesség receptet.