Horoszkóp 2017.01.14.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében jó lesz a mai nap, olyan dolgok történhetek, amik miatt hosszabb időn keresztül mosolyra húzódik a szád. Teljesen mindegy, hogy milyen idő van, próbálj meg hosszabb időt tölteni a szabad levegőn, ami jót tesz a testednek és a lelkednek egyaránt.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ma jobban rá tudsz hangolódni érzelmileg másokra, mint általában, így ez egy megfelelő pillanat, hogy bemutatkozz valakinek. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel tökéletesen megértitek egymást, akivel közös lesz az érdeklődési körötök.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Érzelmeid elmélyülhetnek, így hozzátartozóid, barátaid közelségére a mai napon jobban vágyhatsz. Bensőséges kapcsolatokra törekedhetsz másokkal, de a női társaságot élvezetesebbnek találhatod, mint a férfiakét. Testi épségedre jobban ügyelj.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Érzelmi életed a mai napon nyugodt és kiegyensúlyozott lehet. Harmonikussá válhat a külvilághoz fűződő viszonyod is, és minden simán megy majd. Ez a belső töltekezés ideje, nem pedig a „sárkányölésé” kinn, a zord világban. Ma kipróbálhatnál egy új süti receptet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai nap nem a legalkalmasabb időpont kellemes összejövetelekre vagy tanácskozásokra. De ha nem békességre törekszel, hanem cselekvésre kell bírnod valakit, akkor ebben nagyon jó lehetsz. A párkapcsolatokban légy elnézőbb a társaddal.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ma éppen úgy tudsz egyedül is dolgozni, mint másokkal közösen, de mindenképpen szükséged lehet bizonyos fokú függetlenségre. Magabiztosságod és önbizalmad láttán mások is szívesen fognak veled együttműködni. Azt teszik, amit te szeretnél.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Magadhoz vonzod az erős, bátor embereket, és te is erősebben vonzódhatsz most hozzájuk. Ha kell, meg tudod védeni álláspontodat és bátran, erélyesen magadhoz ragadhatod a kezdeményezést. Most minden kapcsolatod remekül működhet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Fellépésed rendkívül határozott, energikus, erőteljes és bátor. Kedved támadhat, hogy nekiláss az olyan feladatok elvégzéséhez is, amik nem a legkedvesebb munkáid közé tartoznak. Érdemes a mai napon bonyolítani a nagyobb vásárlásokat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kellemes lustaság tölthet el ma, elnézőbb lehetsz saját magaddal szemben is. Mindenkivel nagyon jól kijöhetsz. Önzetlenebb oldalad mutatkozhat meg a mai napon, amikor bármi történhet, nem esel túlzásba.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A mai nap nem a legalkalmasabb pillanat arra, hogy tiszta logikát igénylő tárgyalásokba bocsátkozz, vagy vitát kezdeményezz. Érzelmeid és a józan megfontolások most konfliktusba kerülhetnek, ami miatt kellemetlenül érezheted magad.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nagylelkű és adakozó lehetsz ma, és a szíved csordultig lehet szeretettel és szerelemmel. Ha párkapcsolatban élsz, a társaddal varázslatos pillanatokat élhettek át együtt. Olyan valakivel is összehozhat ma a sors, aki tovább fokozhatja jókedvedet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Okkal, ok nélkül, de úgy érezheted, senkitől sem kapod meg azt az érzelmi támogatást, amire szükséged lenne, ezért elhagyatottnak érezheted magad. A nőkkel való kapcsolatod a mai napon megnehezülhet, de semmi sem tart örökké. Ez sem…