Horoszkóp 2017.01.12.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ma hajlamossá válhatsz a túlzásokra, és ennek hatására olyan dolgokra ragadtathatod magad, amik miatt a későbbiekben szégyenkezhetsz. A felettesedről vagy jót mondj, vagy semmit. Ha házas vagy, egyik pillanatról a másikra alakulhat ki veszekedés.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Egy kolléga az idegeiden táncolhat. De az is lehet, hogy olyan munka szakadhat a nyakadba, aminek elvégzése nem lesz könnyű feladat. A kollégáddal szemben légy távolságtartó, mert amit most elárulsz neki, azzal később visszaélhet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A szerelmi kapcsolatokban elfogadhatatlan helyzet alakulhat ki, elsősorban a partnered miatt. Amennyiben szülő vagy, a gyermeked sem fogad szót neked, ami miatt ideges lehetsz. Az egészségedre sokkal jobban kellene ügyelned.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A házasságokban vitára kerülhet sor. A régi mondás, miszerint okos enged, szamár szenved, soha nem volt még aktuálisabb. Ingatlannal, családtaggal kapcsolatban is feszült helyzet jöhet létre. Ha meg tudod őrizni a hidegvéredet, minden az elképzeléseid szerint alakulhat.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A munkahelyeden úgy érezheted, mintha lőporos hordón ülnél. Próbálj meg a mai napon mindenkitől nagyobb távolságot tartani, így elkerülheted, hogy őrült helyzet alakuljon ki. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, ne aggódj!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ma hajlamossá válhatsz a túlzásokra, ami a magánéletedet feszültté teheti, és olyan helyzet jöhet létre, amit nagyon nem szeretnél. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt elragadtatottságot érezhetsz. Az a fontos, hogy ne dicsekedj, bármilyen büszke is vagy.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ma kísérthet a múlt. Olyan személyekkel hozhat össze a sors, akik régen fontosak voltak, nagy szerepet játszottak az életedben. Egy tévedés miatt mélyebben bele kell nyúlnod a zsebedbe. A szabályokat tartsd be.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Olyan titok juthat a tudomásodra, amit meg kellene őrizned, mert ha továbbadod, abból nagyon kellemetlen helyzet alakulhat ki. Ráadásul elveszítheted egy olyan személy barátság, akire a következő időben nagy szükséged lehet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha a mai napon nem az anyagiak játsszák az életedben a főszerepet, akkor nem lesz okod panaszra. Ha házas vagy, a társad munkával, megélhetéssel kapcsolatos gondjai miatt a te ráncaid is szaporodhatnak. Ha szülő vagy, a csemetédre büszke lehetsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Vigyázz, nehogy megsérülj ma. Emésztési zavarok alakulhatnak ki a zaklatott lelkiállapotod miatt. Legjobb, ha nem eszel semmit, amikor ideges vagy elcsigázott vagy, így elkerülheted a rossz közérzetet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kissé veszekedős hangulatban lehetsz, úgy érezheted, meg kell védened a hitedet – mintha a becsületed forogna kockán. Elég önbizalmad lesz ahhoz, hogy meg tudj győzni valakit az igazadról, csak óvakodj az öntelt tudálékoskodástól.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Elmerülhetsz az álmok birodalmában, és olyan dolgokat képzelsz, amelyeknek semmiféle valóságalapja nincsen. Próbálj meg a realitások talaján maradni, így elkerülheted a nagyobb csalódást, a kiábrándulást. A pénzedre sokkal jobban vigyázz.