Horoszkóp 2017.01.11.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Igazságtalan helyzet alakulhat ki, ami még könnyekre is fakaszthat. Állj ki saját magadért, mert ezt most senki sem fogja megtenni helyetted. Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha képes vagy tartózkodni az okoskodó vagy túlzottan rámenős fellépéstől, akkor rengeteg dolgot érhetsz el, és még meg is győzhetsz másokat a saját elképzeléseidről. Az utálatos kollégádtól tarts három lépés távolságot.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Elfogadhatatlan helyzet alakulhat ki a szerelmi viszonyokban. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel szemben következetesnek kellene lenned, mert így érheted el mindazt, amit szeretnél. A munkahelyeden több az irigy és gonosz kolléga, mint máskor.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Tartsd magad edzésben, és ne fojtsd el az esetleges csalódottság érzését sem. Igyekezz azt konstruktív módon feldolgozni, különben baleset érhet, vagy lázas, fertőzéses betegség lehet belőle. A régi párkapcsolatokban neked kell engedned.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Sok energiával rendelkezel, és képes lehetsz mindent megvalósítani, amit csak tervbe vettél. Ha szülő vagy, gyermeked miatt boldogság járhatja át minden porcikádat. Nincsenek ellenséges érzéseid, de előfordulhat, hogy valaki mégis kihúzza nálad a gyufát.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha ma nem a pénz körül forog minden gondolatod, akkor a magánéletedben minden úgy alakulhat, ahogyan szeretnéd. Hajlamossá válhatsz az embereket az anyagi helyzetük alapján megítélni, ami óriási tévedéshez vezethet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Olyan események történhetnek, amelyek hatására úgy gondolhatod, az lenne a legjobb, ha se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek. Szedd össze magad, és ne tegyél olyat, amit megbánhatsz. A mai nap a kulturális programoknak kedvez, amik feltöltik szellemi és lelki energiaraktáraidat.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Könnyen pörlekedő hangulatod támadhat, és éppen azzal a személlyel keveredhetsz konfliktusba, akivel nagyon nem kellene, mert ádáz ellenségre tehetsz szert benne. Ha szabadságon vagy, akkor remekül fogod érezni magad. Az egészségedre jobban ügyelj.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Akinek olyan barátja van, mint neked, annak már nincs is szüksége ellenségre. Légy távolságtartóbb a mai napon, így olyan helyzetet kerülhetsz el, ami mély sebet ütheted a szíveden. Kiváló a nap utazásra, nagyobb vásárlás bonyolítására.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A feletteseddel szemben tarts legalább tíz lépés távolságot, de még az is lehet, hogy ez sem véd meg a haragjától. Mivel nem tudod jól képviselni most a saját érdekeidet, jobban tennéd, ha a háttérbe vonulnál, és kivárnád a te idődet. Ne izgulj az orvosi vizsgálat miatt.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Fontos, hogy minden szabályt betarts, mert bírságveszélyes a nap. Ma egyik pillanatról a másikra rádöbbenhetsz, hogy valaki a hátad mögött aknásítja a terepet. Itt az ideje, hogy kiállj saját magadért, illetve megmutasd az illetőnek, hol a helye.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Olyan hír juthat el a füledbe, ami miatt összeszorulhat a szíved, összeugorhat a gyomrod. Próbáld meg száműzni az irigységet, mert ezzel csak saját magadnak árthatsz. Költözködésre, otthon szépítésére kiváló a nap.