Horoszkóp 2017.01.10.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ma nagyon jól tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért nyomulnod kellene. Kiváló a nap a megélhetéssel kapcsolatos megbeszélésekre, felmerülhet a változtatásnak a lehetősége is. Értetlenül állhatsz egy kolléga irigysége előtt.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még nincs itt az ideje, hogy magányos farkasként viselkedj, inkább együtt kellene működnöd a többiekkel. Ez nem azt jelenti persze, hogy a hátsó ülésen kell helyet foglalnod, azt azonban igen, hogy az energiádat úgy tudod a legjobban hasznosítani, ha másokkal együtt dolgozol.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ma lenne érdemes a feletteseddel megbeszélni mindazt, ami már egy ideje foglalkoztat, esetleg nyomaszt. Egy új lehetőséget is utadba sodorhat a gondviselés, és szinte el sem mered majd hinni, hogy mindez veled történik. A pénzügyeid remekül alakulhatnak.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A fizikai energiád megnőhet, ezért érezheted úgy, hogy képes lennél szinte az egész világgal megbirkózni. A fokozott önbizalom és tetterő lehetővé teszik, hogy olyan feladatokat is el tudj végezni, amelyeket már régóta meg kellett volna tenned.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Rendkívüli sikereket érhetsz el a munkában, megélhetésben. Ha változtatni kívánsz az életeden, akkor a sors most lehetőséget kínálhat erre. Ha valamit titkoltál eddig, akkor napvilágra kerülhet, de csak és kizárólag a te akaratodból.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A figyelmed fókuszában a párkapcsolatod áll, ami azért jó, mert ha a viszonyodban nem volt minden fenékig tejföl, akkor most rajtad áll, hogy lezárd, vagy tovább folytasd. A testmozgás jó hatást gyakorol a fizikai- és lelkiállapotodra egyaránt.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy mérlegre teszed a párkapcsolatodat. Ha nem akarod folytatni, akkor nincs értelme tovább húzni-halasztani a dolgokat, mert ez nem jó senkinek. A munkában olyan helyzet alakulhat ki, amelynek hatására megduplázódhat az irigyeid száma.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A szexuális étvágyad és teljesítőképességed fokozódik. Ha a magánéletedre eddig az állóvíz volt a jellemző, akkor most minden megváltozik, az új helyzetben pedig kedvedet lelheted. Egy olyan baráttal oszthatod meg a titkodat, aki nem fogja továbbadni.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kedvez az idő mindenféle ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek intézésének. Amennyiben a hatóságokkal lenne dolgod, akkor a sors a segítségedre lehet, és minden úgy alakulhat, ahogyan azt szeretnéd. Nagyobb vásárlás bonyolítására jó a nap.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Mielőtt megszólalsz, érdemes lenne elszámolnod hétig, így elkerülheted, hogy magad alatt vágd a fát. Olyan hír is eljuthat ma a füledbe, ami miatt egyik döbbenetből a másikba eshetsz. Szedd össze magad, és ha kell, akkor állj ki saját magadért.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Mielőtt megszólalsz, érdemes lenne elszámolnod hétig, így elkerülheted, hogy magad alatt vágd a fát. Olyan hír is eljuthat ma a füledbe, ami miatt egyik döbbenetből a másikba eshetsz. Szedd össze magad, és ha kell, akkor állj ki saját magadért.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha szülő vagy, akkor nehézség adódhat a gyermekeddel, ami jórészt az ő energiatúltengéséből fakadhat. A környezetedben van egy olyan személy, akinek a sirámait kénytelen vagy hallgatni. Ha mesteremberekkel van dolgod, acélozd meg az idegeidet.