Horoszkóp 2017.01.09.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Hihetetlenül nagy erővel és energiával rendelkezel, ezért nincs olyan, amit ne tudnál elvégezni. Ha vannak titkaid, azokra viszont nagyon vigyázz, mert most könnyen kiderülhetnek, és rendkívül kellemetlen helyzetbe kerülhetsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A fokozott önbizalom és a tetterő lehetővé teszi, hogy rendkívül hatékonyan tudj dolgozni. Képes leszel kellő nyomatékkal kifejezésre juttatni a nézeteidet anélkül, hogy szembe kerülnél másokkal. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A munkában, a megélhetésben olyan helyzet alakulhat ki, ami miatt minden okod meg lehet az örömre. Bizakodóvá válhatsz, hogy minden úgy fog történni, ahogyan azt szeretnéd. De olyan esemény is történhet, ami feléleszti a lelkedben az irigységet…

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha tanulmányokat folytatsz, nem kell aggódnod, mert csúcsformában leszel, és még olyan dolgokra is emlékezhetsz, amikről nagyon régen hallottál, vagy tanultál. A környezetedben olyan esemény történhet, ami mélyen elgondolkodtathat.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan dologra kerülhet sor, ami miatt határtalanul boldognak érezheted magad. Amennyiben orvosi vizsgálatra lenne szükséged, ne aggodalmaskodj, mert minden a lehető legnagyobb rendben lehet. A munkában fantasztikus eredményt érhetsz el.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha még nem vagy szerelmes, akkor most Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. A régi párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át akkor, ha féken tudjátok tartani az indulataitokat. Egy régi téma kerülhet terítékre, amit most oldhattok meg.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Azokban a házasságokban, régi párkapcsolatokban, amelyben nem volt minden fenékig tejföl, most tiszta vizet önthettek a pohárba. Ha megpróbálnád a társad szemével szemlélni a világot, egyszerűbbé és boldogabbá válna a te életed is.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. A szerelem édes angyalkája is a válladra telepedhet. Nem árt, ha tudod, hogy a párkapcsolatodnak a jövője a te kezedben van: minden úgy történik, ahogyan azt szeretnéd, akarod.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz: a könyvelésed bevételi oldala mutathat nagyobb mozgást. Remekül tudod képviselni most a saját érdekeidet, ezért kellene nyomulni, mert minden úgy sikerül majd, ahogyan szeretnéd.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nincs olyan, amit ne tudnál megoldani. Kiváló ez a nap a fontosabb megbeszélésekre, bármihez adhatod a neved, az sikeres lesz. Ha van testvéred, akkor vele teljes lehet az összhang. Egy szomszéddal is nagyon jól kijöhetsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz. Még olyan helyről is bevétel jöhet, ahonnan ezt nem várod. Érdemes egy nagyobb vásárlást is bonyolítani, mert jó áron juthatsz értékes dolgokhoz. Baráttal ne oszd meg a titkaidat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Sok energiával rendelkezel és képes lehetsz rengeteg mindent megvalósítani, különösen, ha hagynak téged önállóan dolgozni. Nincsenek ellenséges érzületeid, egyszerűen csak nincs kedved alkudozni. Még egy kicsit sem.