Horoszkóp 2017.01.08.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Légy különösen óvatos ma, főleg ha autót vezetsz. Az agytekervényeid a mai napon az ötödik sebességbe kapcsolhatnak. Sokan nem tudják felvenni a ritmusodat, ami miatt idegessé válhatsz. Számolj el tízig, mielőtt megszólalsz, így elkerülheted a feszültséget.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Az agyad magas fordulatszámon pörög a mai napon. Minden irányból eláraszthatnak az újabb és újabb ötletek, eredeti meglátások. Rendkívül kreatív lehetsz, viszont a koncentrálás kissé nehezebben megy. Minden ötletedet vesd papírra, mert elfelejtheted.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Minden esély megvan arra, hogy békét köss egy olyan személlyel, akivel a kapcsolatod az elmúlt időszakban feszült volt, és megfordult a fejedben, hogy véget kellene vetni az egésznek. Olyan elhatározásra juthatsz, ami befolyással lesz a jövődre.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A hangulatod ma ingadozóvá válhat, ezért a környezetedben többen a menekülési útvonalat keresik, amikor találkoznak veled. Próbálj meg uralkodni az érzéseiden, mert nagy szükséged lesz másokra. Általuk érhetsz el sikereket.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy annyi feladat szakadhat a nyakadba, hogy esténként úgy dőlsz be a fáradtságtól az ágyba, mint egy zsák krumpli. De az is lehet, hogy olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amely miatt át kell alakítanod a mai napot. A pénzedre jobban ügyelj.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A felfokozott szellemi aktivitás idegessé tehet. Végezz minél többször tudatosan lazító gyakorlatokat, és egyszerűen hagyd a maguk módján zajlani az eseményeket. Érdemes lenne elkezdeni komolyabban foglalkozni az ezotériával.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Éberebb és szellemileg frissebb lehetsz a mai napon, mint a korábban bármikor. Szinte mindent érdekesnek és izgalmasnak találsz, és az intuíciód is hallatlanul jól működik – hallgass rá, és nem érhet csalódás.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Fantasztikus ötletek pattanhatnak ki a fejecskédből, amelyek hatására hirtelen világossá válhat, mit és hogyan kellene tenned egy régi ügyben. Ezzel akár pont is kerülhet a végére. A művészi élmények feltöltik a lelki és a szellemi energiaraktáraidat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ma komollyá válik a gondolkodásod. Talán ez is hozzájárulhat ahhoz, hogy fegyelmezett légy, és olyan munkát végezz, amelyről korábban talán úgy gondoltad, annyira hiányzik, mint púp a hátadra. Sikereid feldobottá tehetnek.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Hajlamossá válhatsz ma túlságosan sötéten látni a dolgokat. Ezért nem érdemes most fontosabb döntést hozni, mert később mindent megbánhatsz. Viszont ma kipróbálhatnád egy új sütemény receptjét – az egész család el lesz ragadtatva tőle.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Izgalmas eszmecseréket folytathatsz a mai napon, amelyek új gondolatokat ébreszthetnek benned, és olyan felfedezésre juthatsz, amitől boldogságodban talán a föld felett lebeghetsz két-három lépéssel. A párkapcsolatodat a türelmetlenség teheti feszültté.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor leáshatsz egy régi probléma gyökeréig, és megoldást találhatsz rá. Kiváló a mai nap az otthonod csinosítására, vagy a szekrényekben való selejtezésre. Egy régi rokon adhat hírt magáról, ami egy kissé felkavarhatja a lelked.