Horoszkóp 2017.01.07.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Éppen úgy tudsz egyedül is dolgozni, mint másokkal közösen, de mindenképpen szükséged lesz bizonyos fokú függetlenségre. Magabiztosságod és önbizalmad láttán a környezetedben többen szívesen fognak együttműködni veled. Tölts több időt a szabadban.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon magadhoz vonzod az erős, bátor embereket, akikhez ráadásul most te is sokkal erőteljesebben vonzódhatsz. Minden kapcsolatodban könnyedén ki tudod fejezni az érzéseidet, és ezzel nemcsak gyakorolsz jó hatást, hanem saját magadra is.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A fellépésed rendkívül határozott, energikus, erőteljes és bátor. Kedved támadhat, hogy nekiláss olyan feladatoknak is, amelyekhez korábban nem éreztél kedvet. Vagy túlságosan bonyolultnak találtad őket. Most nincs olyan, amit ne tudnál megoldani!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Nagyon szeretetteljes és barátságos lehetsz a mai napon, és mindaddig nagyon jól mennek a dolgok, amíg nem válsz túlságosan birtoklóvá. A megérzéseid is átlagon felül jól működhetnek ma, ezért ha rájuk hallgatsz, csak jó dolog történhet veled.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Eltekintve attól a hajlamodtól, hogy túl sokat egyél és igyál, valamint, hogy túlköltekezd magad, nagyon kellemes lehet ez a mai nap. Ha olyan párkapcsolatban élsz, ahol a kedvesednek korábbi kapcsolatából van gyermeke, akkor egyenesen fantasztikus lesz a napod.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Amennyiben szűkre szabott pénzügyi keretekkel kell gazdálkodnod, jobb, ha elkerülöd ma a boltokat, a piacokat. Az ok pedig egyszer: ma semmi sem akadályozna meg abban, hogy tovább nyújtózkodj, mint ameddig a takaród ér!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Derűs kedvedben lehetsz, emberek közé vágysz. Gyerünk hát! Mindenfajta társas érintkezés hatására boldognak és elégedettnek érezheted magad. Ha pénzről van szó, óvatosabbnak kell lenned, mert hajlamos lehetsz felesleges dolgokat vásárolni.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Jól és kellemesen érezheted magad ma. Vidám és derűs lehetsz, harmonikusan élheted az életet. Remek alkalom ígérkezik vendégek fogadására, hiszen nemcsak a társaságot, hanem az otthoni környezetet is élvezheted.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Lobbanékonyabb, ingerlékenyebb lehetsz, hajlamossá válhatsz a heves mozdulatokra, amelyek akár balesethez is vezethetnek. Ha párkapcsolatban élsz, és társadnak korábbi kapcsolatából van utódja, akkor ez a személy eljuttathat az őrület határára.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Energiaszinted a mai napon a magasba lendülhet, ezért célszerű lenne olyasmit csinálni, amivel ezt levezetheted. Kedvez az idő a ház körüli tevékenységeknek, olyan feladatnak is a végére érhetsz, amelyről korábban úgy gondolhattad, képtelen vagy megbirkózni vele.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nem kell keresned az izgalmakat, a sors olyan helyzeteket teremt, hogy talán még a szavad is elakadhat. Ha vannak titkaid, akkor azokra nagyon kellene vigyáznod, mert ha bármelyik napvilágra kerül, abból roppant kellemetlen helyzet alakulhat ki.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Tartózkodj a kapásból meghozott döntésektől. Bármilyen nagyszerűnek tűnik is valami, járd körbe a témát, és kérd ki egy barát vagy egy jó ismerős tanácsát, amit fogadj meg is, és aszerint cselekedj. Az intenzív testmozgás jót tesz a testednek, lelkednek.