Horoszkóp 2017.01.06.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A környezetedben több a rosszindulatú és a kétszínű ember, mint máskor. Sajnos a felettesed is azok közé tartozik most, aki megjegyzéseivel mély sebet ejthet a lelkeden. Megtörténhet, hogy a munkahelyeden új szabályokhoz kell igazodnod.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Bármi történjék is veled ma, az nagyobb hatást gyakorolhat rád és mélyebben fog érinteni, mint általában. A mai nap kedvez a külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha tanulmányokat folytatsz, csúcsformában lehetsz. Ha jogi ügyed van, készülj fel a harcra.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Olyan dolog juthat a tudomásodra, ami nagyon megdöbbent, de amit a későbbiekben felhasználhatsz. Amennyiben szülő vagy, többet kellene törődnöd a gyermekeddel, teljesen mindegy, hogy mennyi idős, szüksége van rád.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Úgy érezheted, mintha a munka, a kötelesség agyonnyomna. Az, hogy nem teheted, amit szeretnél, türelmetlenné tehet másokkal szemben. Ezért ajánlott elszámolni legalább hétig, mielőtt megszólasz, így nem bántasz meg senkit, és nem hozod kínos helyzetbe magad.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Muszáj lenne egy kicsit pihenned, egy picit önmagaddal foglalkozni, mert nem fogod bírni az iramot. Ha van testvéred, akkor vele is többet kellene törődnöd. Még akkor is, ha úgy érzed, minden szavad pusztába kiáltott. Nem várt pénz állhat a házhoz!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Minden olyan feladatnak vagy tanulmánynak kedvez ez a nap, amihez koncentrált figyelemre van szükség az apró részletek iránt. A párkapcsolatod ege továbbra is felhős lehet. Ha szülő vagy, csemetéddel kesztyűs kézzel kellene bánnod…

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy dilemmába kerülhetsz. Nem tudod, hogy folytathatod-e tovább mindazt, amit elkezdtél, vagy inkább le kellene állnod vele. De az is lehet, hogy úgy érezd, sokkal többet adsz, mint amennyit visszakapsz. Beszélj a gondjaidról egy kívülállóval.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Eluralkodhat a káosz az életeden. De rendkívüli energiával rendelkezel, és rendet tudsz teremteni. A környezetedben többen úgy gondolhatják, te vagy Midász király reinkarnációja: bármihez nyúlsz, az arannyá változik.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha nincsenek hátsó gondolataid, szándékaid, ma mély benyomást tehetsz másokra, a dolgaidat jól tudod végezni. Olyan intenzív élmények is érhetnek, amelyek hatására gyarapodni fognak az önmagadról és a másokról szerzett ismereteid.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Legbelül tudni fogod, ha változtatni kellene valamit az életeden. Ezért hallgass most a megérzéseidre, és ennek megfelelően cselekedj. Biztos lehetsz benne, hogy ennek hatására olyan eredményt érhetsz el, ami miatt irigyeid száma annyi lesz, mint égen a csillag.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nagyon fontos, hogy bármilyen helyzet adódik, te tisztességes és becsületes maradj. Mert így kerülheted el a veszteséget vagy a roppant kínos helyzeteket. A pénzügyeid alakulása miatt nem kell aggódnod, mert minden a neked tetsző irányban fog változni.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Nyitottabbá, érzékenyebbé válhatsz, ennek hatására működésbe tudod léptetni a telepátiát. Akire gondolsz, az hirtelen előtted teremhet. A megérzéseid a feletteseddel kapcsolatban is remekül működnek. Hallgass rájuk vele kapcsolatban is.