Horoszkóp 2017.01.05.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A munkában, megélhetésben olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt egyik döbbenetből a másikba esel. De az is lehet, hogy olyan dolgok hangoznak el, amelyek miatt örömödben fülig ér majd a szád. Nagyon megdöbbenthet valaki féltékenysége.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ma olyan események történhetnek, amik befolyásolhatják a jövődet. A rokoni viszonyokban felütheti fejét a féltékenység. Nagyon megdöbbenthet valaki viselkedése, de ha higgadt maradsz, képes leszel kezelni a helyzetet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ma többet tehetsz az egészséged megőrzése érdekében. Illetve, ha a közvetlen környezetedben van olyan személy, aki betegséggel küszködik, akkor légy a segítségére, mert te vagy az, aki ki tudja hozni őt még a legreménytelenebb helyzetből is.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ami a régi kapcsolataidat illeti, úgy érezheted, mintha lőporos hordón ülnél. A társad most kevésbé toleráns, és előfordulhat, hogy egyik pillanatról a másikra őrült helyzet alakul ki. Bármi történjen, ne ijedj meg, mert ha kézben tartod a dolgokat, nem ér veszteség.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Rengeteg feladatot kell ellátnod. Ez miatt fordulhat elő, hogy rendkívül fáradtnak érzed magad, mintha az erőtartalékaid végén járnál. Az egészségedre, a testi épségedre is jobban kellene vigyáznod. Ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, ne félj, jó kezekben leszel.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, a partnered viselkedése miatt nem leszel könnyű helyzetben. De mindig is híres voltál a hidegvéredről, amelynek most nagyon nagy hasznát veheted. A hobbidra ne sajnáld a pénzt, mert tökéletesen kikapcsolhat.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A feladatod a rokoni kapcsolatok ápolása. Törődj többet azokkal az emberekkel, akikhez vérségi szálak fűznek. A lakásod, az otthonod biztonságára fordíts nagyobb figyelmet. A nap az ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének is kedvez.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Olyan dolgokról kellene beszélni a mai napon, amelyek esetleg tabunak számítanak. Szerencsére te és a beszélgetőpartnered is nyitottak lesztek minden témára. Sőt, akár egy kényes kérdésnek a végére is pontot tehetsz. Egy váratlan találkozás felvillanyozhat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ma minden idegszáladdal a pénzre kellene koncentrálnod, amiből nincs annyi, amennyi elég lenne. Előfordulhat, hogy a munkahelyeden megszorításokra kerülhet sor, és ez hatással lesz a családi költségvetésre. A nadrágszíjon újra húzni kell…

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Az egészségedre és a testi épségedre a mai napon jobban kellene ügyelned, mert előfordulhat, hogy sérülést szenvedsz, vagy egy vírus ágynak dönthet. Egy kolléga kihúzhatja nálad a gyufát. Ha belemész a harcba, önmagadról állíthatsz ki rossz bizonyítványt.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A házasságokban, régi együttélésekben a társad nyomottabb kedélyállapotba kerülhet, ami a kettőtök viszonyára se lesz jó hatással. Légy vele sokkal türelmesebb, és mondd neki többször, hogy szereted. Támogasd őt mindenben, ez sokat segíthet rajta.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Megdöbbenthet valaki viselkedése. Még az is lehet, hogy egy barát okozhat mélységesen mély csalódást. Ha egy közösségnek vagy a tagja, olyan őrült helyzet jöhet létre, hogy hirtelen azt sem tudod, hogy fiú vagy-e, vagy lány.