Horoszkóp 2017.01.04.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan dolgok kerülhetnek felszínre, amik a jövőddel kapcsolatosak. Légy sokkal figyelmesebb, és ügyelj arra, hogy ne lépj rá senki tyúkszemére. Különösen olyan személyére ne, aki befolyással van az életedre, a megélhetésedre.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Minden okod meglehet ma az örömre, hiszen egy olyan dolog történhet, ami miatt büszkének és elégedettnek érezheted magad. A párkapcsolatodban neked kell többet tenned azért, hogy úgy alakuljanak a dolgok, ahogyan szeretnéd.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy a belső és a külső világod egyensúlya felbomlik, ezért ma feszültebb lehetsz az átlagosnál. Ráadásul olyan lépésre is ragadtathatod magad, ami alig érthető, és utólag nagyon nehezen lehet majd megmagyarázni.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A gondolkodásod és a nézeteid ma próbára tehetik egy nagyon fontos kapcsolatodat. De az is lehet, hogy olyan kérdéseket intézhet hozzád valaki, amikre nagyon nehéz lesz őszintén válaszolni. Egészségedre, testi épségedre jobban vigyázz!

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha nem sikerül, amit régóta szeretnél, akkor el kellene gondolkodnod azon, hogy talán nem a saját utadat járod. Az önvizsgálattal rájöhetsz, hogyan kellene változtatnod, hogy elérd mindazt, amire már talán hosszabb ideje vágyakozol.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Fel kellene készülnöd rá, hogy az elkövetkező időben olyan dolgokat is egyedül kell megoldanod, amiket korábban megosztva végezhettél – így olyasmire is maradt időd és energiád, amire most nem lesz. Most lenne érdemes egy nagyobb vásárlást bonyolítani.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Olyan dolog juthat a tudomásodra, ami segít megérteni egy általad igazságtalannak vélt helyzetet. Olyan valakivel is összefuthatsz, akivel már jó ideje semmiféle kapcsolatban nem vagy. A találkozás kínos lehet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Olyan valaki jelentkezhet, akiről nem gondoltad volna, hogy képes lesz egy ilyen lépést tenni feléd. Amennyiben egészségi problémád van, akkor ne aggódj, mert jó kezekben leszel, és akkor is a gyógyulás útjára léphetsz, ha eddig ez nem így tűnt.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Olyan dologgal kell foglalkoznod, amiről korábban azt hitted, pontot tehetsz a végére. Előfordulhat, hogy ugyanazt kell elismételned, de most legalább lesz foganatja a mondanivalódnak. Egészségi probléma dönthet le a lábadról.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A munkahelyeden megint olyan helyzet jöhet létre, ami miatt megfeszülhetnek az idegeid. Próbálj meg uralkodni az érzéseiden, az indulataidon, mert nincs szükség arra, hogy újabb ellenségre tegyél szert. Bírságveszélyes a nap, tartsd be a szabályokat.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan valakiről derülhet ki, hogy irigy és féltékeny, akiről ezt nem gondoltad volna. Remekül tudod kezelni a kialakult helyzetet, és könnyedén el tudod érni mindazt, amit célul tűztél ki. Ha szülő vagy, gyermekeddel légy következetes.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ma sikereket érhetsz el a munkában. Még az is lehet, hogy a felettesed nyitott lesz a problémádra, és közösen megoldást találhattok rá. A mai nap olyan termék vásárlásának kedvez, amivel az otthonodat teheted szebbé.