Horoszkóp 2017.01.03.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Összességében jó napod lesz, több dolog alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd. Még az is lehet, hogy titokban kell cselekedned, és, ha ez sikerül, akkor olyan óriási eredményt érhetsz el, ami miatt igazán büszke lehetsz önmagadra.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon te lehetsz az igazság bajnoka. Ráadásul a sors is a kezedre játszhat abban, hogy szinte mindenki neked adjon igazat. Remekül tudod képviselni a saját érdekeidet, aminek hatására előre léphetsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ma sikeres lehetsz a munkában. A felettesed nyitott az ötleteidre, a mondandódra, így könnyebben el tudod érni mindazt, amit már jó ideje szeretnél. Ha pénzről van szó, akkor összébb kellene húznod a nadrágszíjat, hogy jusson mindenre, amire kell.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A párkapcsolatodban olyan változásra van kilátás, ami miatt úgy érezhetitek, a viszonyotok fordulóponthoz érkezett. Ha rokon kéri, légy a segítségére, még akkor is, ha esetleg korábban mélyen megbántott. Tedd félre a sértődöttséget, és bocsáss meg neki.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napod nagy részét orvosi rendelőben töltöd. Nem biztos, hogy a saját problémád miatt, inkább egy hozzátartozó vagy közeli ismerős miatt. A munkahelyeden olyan probléma merülhet fel, amit könnyedén megoldhatsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A párkapcsolatod alakulása elégedettséggel tölt el. Még az is lehet, hogy valaki szeretné lehozni neked a csillagokat is az égről. Viszonozd az érzéseit, és merülj el a szerelem tengerében. Az anyagiak terén nagyobb óvatosságra lenne szükség.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai nap kiváló az önvizsgálatra, aminek hatására jobban megértheted, hogy mi, miért történik veled. Illetve arra is rádöbbenhetsz, hogy a kedveseddel miért is sodort egymás mellé benneteket a gondviselés.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A szerelem édes angyalkája köröz a fejed fölött. Légy egy kicsit nyitottabb, elfogadóbb, helyezd picit lejjebb a lécet, így át tudja ugrani az a személy, akivel akár az életedet is le tudod élni… Egy baráttal légy kedvesebb, főleg, ha sokat köszönhetsz neki.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ma a munkahelyeden olyan beszélgetésre kerülhet sor, ami kapcsolatban lehet a jövőddel. Előfordulhat, hogy új helyzethez, vagy új emberhez kell alkalmazkodnod, ami nem esik nehezedre. A párkapcsolatodban nehéz helyzet állhat elő.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ma egyszerre lehetsz szép és okos. Ráadásul nagyon fontos lesz ma az első benyomás, ezért légy visszafogottan elegáns, aminek segítségével közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy a vágyad valóra váljon. Az egészségedre jobban ügyelj!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ma egyszerre lehetsz szép és okos. Ráadásul nagyon fontos lesz ma az első benyomás, ezért légy visszafogottan elegáns, aminek segítségével közelebb kerülhetsz ahhoz, hogy a vágyad valóra váljon. Az egészségedre jobban ügyelj!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napod kellemes lehet, ha nem foglalkozol az irigy és rosszindulatú kollégákkal. Senkinek se kelj a védelmére – még akkor sem, ha mélyen felháborít minden, amit most hallasz. Várd meg a megfelelő időt, amikor mondataid nyitott fülekre találhatnak.