Horoszkóp 2017.01.02.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Remekül tudod képviselni a saját érdekeidet, különösen, ha pénzről van szó. Ezért erre a napra kellene összpontosítani az anyagiakkal kapcsolatos megbeszéléseket. A házasságokban, régi együttélésekben is sok minden alakul úgy, ahogyan szeretnéd.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kiváló a nap az utazásra, különösen külföldön érezheted remekül magad. De, ha tanulmányokat folytatsz, akkor is csúcsformában lehetsz. A jövőddel kapcsolatban is olyan lépéseket tehetsz, amik miatt irigyeid száma megnőhet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Eljött a pillanat, amikor sokat tehetsz azért, hogy az életedben minden úgy alakuljon, ahogy azt szeretnéd. Kiváló az idő arra, hogy a rangban feletted álló személyhez fordulj, akinél a panaszaid vagy az ötleteid nyitott fülekre találhatnak.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A párkapcsolatodban fantasztikus pillanatokat élhetsz át, amikor több dolog alakulhat úgy, ahogyan szeretnéd. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor most összehozhat a sors egy olyan személlyel, akiért érdemes harcolni. A pénzedre, értéktárgyaidra jobban vigyázz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan munkára nyílhat lehetőséged, ami miatt az irigyeid száma hirtelen megduplázódhat. Előfordulhat, hogy egy kollégával nem jössz ki. Jól tennéd, ha a véleményedet megtartanád magadnak, így elkerülheted a kínos helyzetet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A szerelmi kapcsolatodban varázslatos pillanatokat élhetsz át. Akivel most hoz össze a gondviselés, azzal a személlyel olyan élményekben lehet részed, mint egy hollywoodi romantikus filmben. A pénzügyek terén is minden okod meg lehet az örömre.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ma szinte éghet a kezed alatt a munka. Rendkívüli teljesítményre lehetsz most képes, ami miatt a környezetedben néhány embert elönthet a sárga irigység. Mivel remekül tudod ma menedzselni magad, érdemes lenne „nyomulni”, mert elérheted azt, amit szeretnél.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha a szerelmi életed eddig olyan volt, mint az állóvíz, akkor most örömmel tapasztalhatod ennek az ellenkezőjét. Boldogságodban fülig érhet a szád. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt érzett büszkeség dagaszthatja a kebledet!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy a környezetedben néhányan úgy gondolhatják, te vagy Krőzus reinkarnációja. Miközben azt senki sem sejti, hogy milyen dolgokat kell megtenned, hogy megtartsd az anyagi egyensúlyt. Nem is kell tudniuk róla, ne traktálj senki ezzel!

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Elérkezhet a pillanat, amikor kiállsz önmagadért, amikor minden adott lesz ahhoz, hogy elérd, amit már jó ideje szeretnél. Egy kollégával nincs értelme erőltetni az őszinte beszélgetést, mert vele sajnos most nem juthatsz dűlőre. Várj egy alkalmasabb pillanatra.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai nap a pénzzel kapcsolatos ügyek intézésének kedvez. Egyszerűen jó érzéked van ahhoz, hogyan kell pénzt csinálni. Ügyelj arra, hogy senkiről ne mondj rosszat, különösen ne a háta mögött, mert kiderülhet, és kínos helyzetbe kerülhetsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napod kellemes lehet, ha nem foglalkozol az irigy és rosszindulatú kollégákkal. Senkinek se kelj a védelmére – még akkor sem, ha mélyen felháborít minden, amit most hallasz. Várd meg a megfelelő időt, amikor mondataid nyitott fülekre találhatnak.