Horoszkóp 2016.12.31.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Jól telhet az év utolsó napja, olyan valakivel töltheted az időd nagy részét, akit igazán és őszintén szeretsz. Ha bulizol, csúcsformában lehetsz, és olyan valakinek is felkeltheted az érdeklődését, aki igazi trófea lehet!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha bulizol, akkor figyelj oda arra, hogy még véletlenül se sérts meg senkit. Mert megtörténhet, hogy olyan valakinek léphetsz a tyúkszemére, akiből a későbbiek során ellenség válhat. Kívánj olyan valakinek boldog újévet, aki rangban feletted áll.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A konyhában töltheted az időd nagy részét – és ez akkor is igaz lehet, ha nem nálad lesz az óévet búcsúztató buli. Csak óvatosan a petárdákkal, tűzijátékokkal, mert sérülést okozhatnak ma.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha szervezésről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz, és mindent pompásan el tudsz intézni. Mindenkire jut időd és energiád, aminek hatására úgy búcsúztathatod az évet, ahogyan azt szeretted volna. Próbálj meg mértékletes lenni, ha falatozásról, italozásról van szó.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napod akkor lehet varázslatos, ha nem azt várod, hogy mindenki hozzád alkalmazkodjon. De az is lehet, hogy olyan valaki örömkönnyekre fakaszt szavaival. A munkához ma úgy állj, hogy más is hozzáférjen.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napod akkor lehet varázslatos, ha nem azt várod, hogy mindenki hozzád alkalmazkodjon. De az is lehet, hogy olyan valaki örömkönnyekre fakaszt szavaival. A munkához ma úgy állj, hogy más is hozzáférjen.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is előfordulhat, hogy ma dolgoznod kell, amihez nem sok kedvet érzel. Legszívesebben talán meg sem mozdulnál és még egy szalmaszálat sem tennél odébb. Ha buliba készülsz, te leszel a sztár, minden figyelem rád irányul majd.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Töltsd társaságban a mai napot. Ha mégis másként döntenél, és kettesben, vagy egyedül múlatnád az idődet, akkor sem fogod rosszul érezni magad. Hiszen mindig is élvezni tudtad a saját társaságodat is. Vásárláskor őrült helyzet alakulhat ki.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Vendéglátóként olykor úgy érezheted magad, mintha összecsapnának a hullámok a fejed fölött. De mivel jó formában vagy, nem lesz olyan probléma, amivel ne tudnál megbirkózni. Ne küldj sms-t annak, aki megbántott.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Hajlamossá válhatsz a szőrszálhasogatásra, és olyan dolgokon is megakadhat a szemed, amiket korábban talán észre sem vettél. Ha társaságban búcsúztatod az évet, akkor ne húzódj a háttérbe, hanem szólj hozzá mindenhez, és legyél a parkett ördöge.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ma talán nehezedre esik a kommunikáció, attól félhetsz, hogy kiadod magad, ha elmondasz valamit. Ha ki akarsz kerülni a negatív spirálból, akkor tudatosan rá kell kényszeríteni magad a kommunikációra, a hangsúlyt pedig a pozitív dolgokra kell helyezni.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy boldogságodban, jókedvedben a föld felett lebeghetsz néhány lépéssel. De az is megtörténhet, hogy valakinek olyan örömet szerezhetsz, hogy a hálája a következő évben fog utolérni. Ha nyilvános helyen búcsúztatod az évet, jól fogod érezni magad.