Horoszkóp 2016.12.30.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Ma olyan egy kényesnek mondható témával hozakodhatsz elő. Most ugyanis jól tudod képviselni az érdekeidet, illetve, akivel ezt meg kell beszélned, az sokkal nyitottabb lesz, és könnyedén elérheted mindazt, amit szeretnél.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Annyi a hazug ember a környezetedben, mint égen a csillag. Ezért nem kell mindent elhinni, amit a mai napon mondanak. Egy rokonnak nagy szüksége van arra, hogy szavakba öntsd, mennyire szereted őt, milyen fontos neked a vele való kapcsolatod.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Még az is lehet, hogy egy olyan valami romlik el, ami miatt át kell szervezned a napodat, és nem teheted azt, amit előre elterveztél. Valaki annyira kedves lesz, hogy örömödben talán még a könny is kicsordulhat a szemedből. A pénzedre jobban ügyelj.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Kiváló a nap az utazásra. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön most áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, ma olyan tapasztalatra tehetsz szert, amelynek a későbbiekben nagyon nagy hasznát veheted. Titkos viszonyokban boldog pillanatokat élhettek át.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Olyan vallomásra ragadtathatja magát valaki, ami miatt a hetedik mennyországban érezheted magad. De az is lehet, hogy te fogalmazol úgy, ahogyan eddig erre nem volt még példa, és akinek a szavaidat intézed, úszhat a boldogságban.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel tölts több időt, mert szüksége van arra, hogy veled legyen. Kiváló a mai nap a kulturális programokra, amik feltölthetik szellemi energiaraktáraidat.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Kiváló a nap arra, hogy rendet tegyél az otthonodban, hogy több időt tölts olyan rokonokkal, akikkel év közben alig találkozol. Ha szilveszteri buliba készülsz, akkor ma foglalkozz többet magaddal, hogy a lehető legjobb formában legyél.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy a napod nagy részét a konyhában töltöd. Főleg, ha nálad lesz a szilveszteri buli. De, ha vendégségbe készülsz, akkor is olyan dolgokat vihetsz magaddal, amiket a mai napon kell előállítanod. Sétálj egy nagyot a szabad levegőn.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Töltsd az időd nagyobb részét olyan barátokkal, akiket szeretsz, és akikkel talán nem tudtál annyit találkozni, beszélgetni az év során, mint amennyit szerettél volna. Ha vásárolsz, akkor ezt nagyon jól teszed, mert potom pénzért juthatsz fantasztikus dolgokhoz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ragyogó napod lesz, akár dolgoznod kell, akár szabadságon vagy. Jó lenne, ha egy kicsit mozognál, mert ez is remek hatást gyakorolhat a kedélyállapotodra, és a fizikumodra is. Eszedbe juthat egy olyan személy, aki régen sokat jelentett neked.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ragyogó napod lesz, akár dolgoznod kell, akár szabadságon vagy. Jó lenne, ha egy kicsit mozognál, mert ez is remek hatást gyakorolhat a kedélyállapotodra, és a fizikumodra is. Eszedbe juthat egy olyan személy, aki régen sokat jelentett neked.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha a barátaiddal töltöd az időd egy részét, akkor nagyon jól fogod érezni magad. Még az is lehet, hogy olyan valakivel futhatsz össze, akivel tartottátok ugyan a kapcsolatot, de személyesen talán egy kezeden meg tudod számlálni, mennyiszer találkoztatok.