Horoszkóp 2016.12.29.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Előfordulhat, hogy ma gyengébbnek érezheted magad, ami az Újhold számlájára írható. Mivel remekül tudod képviselni a saját érdekeidet, érdemes lenne előhozakodni egy olyan dologgal, ami már jó ideje foglalkoztat, és amiben nem volt eddig előrelépés.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy az Újhold hatására kezdesz el olyan dolgokkal foglalkozni, amik a jövőddel kapcsolatosak. Szellemileg csúcsformában lehetsz, ami azt jelenti, hogy könnyedén elsajátíthatsz mindent, a memóriád is fantasztikus lesz!

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha kissé enerváltnak érzed magad, akkor az az Újhold számlájára írható. Ha szülő vagy, ne borulj ki a gyermeked makacs viselkedésén. Próbáld neki elmagyarázni, hogy miért fontos mindaz, amit kitaláltál, vagy amit szeretnél, hogy megtegyen.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad ma érzékenyebb, ezért kesztyűs kézzel kellene vele bánnod. A környezetedben is akadnak olyanok, akik könnyebben megsértődnek most, mint általában. Ha pénzről van szó, minden okod meg lehet az örömre.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy egy olyan személynek a társaságában töltheted az időd nagy részét, akivel korábban nem ápoltál jó kapcsolatot. De minden megváltozik, és ennek a viszonynak még nagyon nagy hasznát veheted az előtted álló időben. Az egészségedre jobban ügyelj.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Talán az Újhold is közre játszik abban, hogy a figyelmednek a középpontjában a szerelem, az érzelmek állnak. Még az is lehet, hogy hirtelen rádöbbensz arra, valaki iránt egészen másként érzel, mint eddig. A meglévő kapcsolatok egyre szorosabbá válhatnak…

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ma jó lenne, ha a figyelmed a középpontjába a családod kerülne. Töltsd az időd nagy részét a rokonokkal, akik nagyra értékelik, ha törődsz velük. A párkapcsolatokban feszültség alakulhat ki olyan dolgok miatt, mint például a házimunka.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai nap a kommunikáció jegyében telhet, ami azt jelenti, hogy olyan beszélgetéseket folytathatsz, amelyek nem csak neked fontosak. Érdemes lenne olyan tevékenységet is űzni, amivel feltöltheted lelki és szellemi energiaraktáraidat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon a központi témád a pénz lehet. Talán az Újhold is közre játszik abban, hogy minden gondolatod az anyagiak körül forogjon. Kiváló a nap a vásárlásra. Illetve, ha valamit szeretnél visszavinni az üzletbe, akkor ebben is sikeres lehetsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Általában nem jellemző rád a fokozott lelki érzékenység. Talán az Újhold miatt vagy ma sértődékenyebb, érzékenyebb, ami előtt a közvetlen környezeted talán értetlenül állhat. Ha valaki megbánt, a sértést ne nyeld le, hanem jól mondd csak meg a magadét…

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Talán az Újhold miatt ingadozhat ma a hangulatod. Ezért sértődhetsz meg olyan dolgokon, amik korábban még a figyelmedet is elkerülhették. Értetlenül állhatsz egy kolléga irigy, féltékeny viselkedése előtt. Kiváló a mai nap munkamegbeszélés folytatására.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ma a baráti kapcsolatok fontos szerepet játszhatnak az életedben. De az is lehet, ha társaságban töltöd az időd, akkor a figyelem középpontjában állhatsz, és olyan valaki is kedves lehet hozzád, akire ez eddig nem volt jellemző!