Horoszkóp 2016.12.28.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A megérzéseid ma átlagon felül működhetnek. Képes leszel belelátni mások fejébe, és kitalálhatod a gondolatukat is. Emellett jó időben lehetsz jó helyen, és ennek a későbbiekben arathatod majd le a gyümölcsét. A házasságokban nyugalom várható.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A megérzéseid ma átlagon felül működhetnek. Képes leszel belelátni mások fejébe, és kitalálhatod a gondolatukat is. Emellett jó időben lehetsz jó helyen, és ennek a későbbiekben arathatod majd le a gyümölcsét. A házasságokban nyugalom várható.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai nap tökéletes arra, hogy fontos találkozókat bonyolíts le. Ha utazol, remekül érezheted magad. De az is lehet, hogy ma összefuthatsz egy olyan személlyel, aki a későbbiekben fantasztikus kapcsolati tőkének bizonyul. Idős rokonnal légy elnéző.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy ma meg kell majd győznöd álláspontod helyességéről valakit. De az is megtörténhet, hogy meg kell védened másokkal szemben a véleményedet. Ha titkos szerelmi kapcsolatot folytatsz, fantasztikus pillanatokat élhettek át.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ma bővelkedni fogsz a szellemi és fizikai energiákban. Ne várd azonban, hogy a többiek is lépést tartsanak veled. Még az is lehet, hogy egyedül kell megoldanod egy bonyolult feladatot. Felbukkanhat az exed, szerencse, hogy már nem fáj miatta a szíved.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Óvd az egészséged, a mai napon ugyanis a karok és a lábak sérülésveszélynek vannak kitéve. De, ha gépkocsit vezetsz, akkor is nagyon oda kell figyelned, mert ha óvatosabb vagy, elkerülhetsz akár egy balesetet is. Ma érdemes kipróbálni új ételreceptet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ingerlékennyé válhatsz ma, és a legapróbb dolgok is kihozhatnak a béketűrésből. De az is lehet, hogy nem veled van a baj, hanem csak olyan kellemetlenkedő alakokkal kerülhetsz kapcsolatba, akiktől legalább hét lépés távolságot kellene tartani.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Figyelj ma oda minden olyan tárgyra, amivel megégetheted vagy megvághatod magad. Olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor érdemes lenne önvizsgálatot tartani: vajon az, ami kibillent nem valamilyen mélyebb, elfojtott düh, vagy frusztráció?

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kellő tapintat hiányában úgy tűnhet, hogy mindenki ki akar kezdeni veled a mai napon. Ezért nagyon fontos, hogy ne vedd fel az eléd dobott kesztyűt, mert így kerülhetsz el egy embert próbálónak is nevezhető szituációt.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Fantasztikus nap lehet a mai, több dolog történhet úgy, ahogyan szeretnéd. Ha dolgoznod kell, akkor nem lesz okod panaszra, mert a munkát élvezheted, és előfordulhat, hogy ennek kapcsán nem mindennapi elismerésben lehet részed.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha szülő vagy, élvezni fogod a közös programot a gyermekeddel. Amennyiben dolgoznod kell, akkor nem állsz a helyzet magaslatán. Nem is kell erőlködni, csak a leglényegesebb dolgokat végezd el. Egy baráti beszélgetés lelkileg, szellemileg is feltölthet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Összességében pompás lesz a mai nap. Csupa olyan dolog történhet, ami miatt minden porcikádat átjárhatja az öröm. Emellett kedvez a nap a vásárlásnak, vagy az olyan dolgoknak, amelyek pénzzel kapcsolatosak. Most ugyanis nagyon jól járhatsz anyagilag.