Horoszkóp 2016.12.27.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Energikus napod lesz, olyan dolgokat is elvégezhetsz, amikhez korábban nem érezhettél sem kedvet, sem erőt. Valaki olyasmit mondhat neked, amitől boldogságodban talán még a könnyed is kicsordul.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai nap kiváló a kommunikációra, nemcsak megélhetéssel, munkával, pénzzel kapcsolatos megbeszélésekre, hanem olyan dolgokra is, amikkel a lelkednek tehetsz jót. Szellemi éberségednek köszönhetően ma könnyen megértesz és elfogadsz dolgokat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Rengeteg szellemi energiával rendelkezel ma, és ha nem tudod valahogy lekötni az agyadat, inkább keress magadnak valamilyen fizikai elfoglaltságot. Amennyiben szülő vagy, ne borulj ki gyermeked makacs, akaratos viselkedése miatt.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan helyről jön a pénz, ahonnan nem számítottál rá. De az is előfordulhat, hogy mélyen áron alul vásárolsz. Vagy valaki egy olyan ajándékkal kedveskedhet, ami miatt a boldogságtól, meglepetéstől pityeregni fogsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Energikus lesz a mai nap, olyan dolgokat is véghez tudsz vinni, amikről azt hitted, lehetetlen őket megcsinálni. Ha vásárolni mész, vagy ajándékot akarsz visszacserélni, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. Összefuthatsz egy régi ismerőssel.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Olyan valakivel találkozhatsz, aki miatt hirtelen nem is tudod, hogyan viselkedj. Légy kedves, mert ebből a találkozásból 2017-ben hasznos kapcsolat lesz. Elsősorban a te számodra!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Olyan nagyon sok fizikai energia buzoghat benned, hogy képtelen leszel egyhelyben ücsörögve, semmittevéssel tölteni az időd. Nagyszerű alkalom, hogy elmenj valahová, ahol megmozgathatod az izmaidat. De vásárlásra is kiváló a nap!

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Vezetés közben légy óvatosabb, illetve a szúró- és vágószerszámokkal dolgozz nagyon körültekintően, mert könnyedén megsebesítheted magad. Figyelj másokra is, mert viselkedéseddel ma valakinek bosszúságot okozhatsz, aminek később te ihatod a levét.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Figyelj oda, hogy kinek, mit mondasz. Ne vesztegesd az energiádat jelentéktelen dolgokra. Ha viszont fontos az ügy, most ideje kiállni magadért. Feltéve persze, ha biztos vagy abban, hogy nem csak az önérdek vezérel…

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nagyon nehezen kászálódsz ki reggel az ágyból. És ez szinte az egész napodra rányomhatja a bélyegét: kissé lusta és szétszórt leszel ma. Ha egy mód van rá, kerüld az olyan tevékenységeket, amelyek nagyobb energiát igényelnek.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Rengeteg szellemi energiával rendelkezel ma. Ám, ha a dolgok nem úgy alakulnak, könnyen kihozhatnak a sodrodból. Ezzel pedig egy csomó olyan energiát veszíthetsz, amik az előtted álló feladatok elvégzéséhez kellenének.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha olyan tevékenységeket végzel a mai napon, amik a művészetekkel kapcsolatosak, akkor nagyon jól fogod érezni magad a bőrödben. Kiváló a nap arra is, hogy barátokkal, régen látott ismerősökkel vedd fel a kapcsolatot, és egy jót beszélgess velük.