Horoszkóp 2016.12.26.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Pompás napod lesz, több dolog alakul úgy, ahogyan szeretnéd. Ha dolgoznod kell, akkor is jól érezheted magad a bőrödben. Az optimista hangulatodat senki és semmi sem veheti el. A falatozásnál, italozásnál tarts mértéket!

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Vannak, akiket irritálhat a jókedved, az erőteljes pozitív kisugárzásod. De ezekre ne is figyelj, mert, ha törődsz velük, akkor az energiáidat nagymértékben megcsapolhatják. Tölts több időt a szabadban akkor is, ha nincs túl jó idő!

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai nap kiváló arra, hogy olyan rokonokkal is felvedd a kapcsolatot, akikkel esetleg az év folyamán nem ápoltál valami nagyon jó viszonyt. Elérkezett a megbocsájtás és a felejtés ideje. Ha szülő vagy, örülhetsz a gyermeked boldogságának.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy a mai napon nem leszel erőd teljében. Ezért a munkához ma úgy állj hozzá, hogy más is odaférjen. Szedd össze magad, és próbálj meg kibékülni azzal, aki esetleg korábban megbántott, megsebezte a lelked.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Boldognak és elégedettnek érezheted magad. Még az olyan dolgok sem tudnak felbosszantani, amelyek miatt máskor egyik pillanatról a másikra a plafonon vagy. Az időjárási front ma nagymértékben befolyásolhatja fizikai- és lelkiállapotodat.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Fontos, hogy a mai napon ne foglalkozz a pénzügyekkel. Ha az anyagiak nem kapnak szerepet, akkor élvezheted az életet, és elégedettnek, kiegyensúlyozottnak érezheted magad. Olyan dologgal is foglalkozhatsz, ami a közeli jövőben megvalósulhat.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Nyitottnak és elfogadónak kellene lenned ma, és akkor több minden alakulhat úgy, ahogyan azt a legszebb álmaidban láttad. Ha rokonok társaságában töltöd az időd nagy részét, és párkapcsolatban élsz, akkor a társadhoz igazodj.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy családtagokat, jó ismerősöket kell körül ugrálnod a mai napon, amihez próbálj meg jó képet vágni akkor is, ha úgy érzed, fogytán már az erőd. Hiszen ez a helyzet is évente csak egyszer fordul elő. Bírd hát ki!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ma számadást végzel: mi az, amit meg tudtál valósítani ebben az évben, és mi az, amiben nem értél el eredményt. Egy baráttal beszélgess erről, aki kívülállóként a lehető legjobb tanácsot adhatja neked.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Olyan valaki próbál meg közeledni, akiről ezt eddig nem hitted. Rádöbbenhetsz arra is, hogy valakit félreismertél. Ez a felismerés arra ösztönözhet, hogy béke jobbot nyújts neki.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Az időjárási front befolyással lehet ma a fizikai-, valamint a kedélyállapotodra. Megtörténhet, hogy olyan valakinek juthatsz az eszébe, akivel ezer éve nem beszéltél, és akinek a felbukkanása kellemesen meglephet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Hihetetlenül sok energiával rendelkezel a mai napon, ezért olyan dolgokat is el tudsz végezni, amik korábban komoly erőfeszítést okoztak, és gyorsan kimerültél tőle. Egy baráti beszélgetés feldobhat. Tölts több időt a szabad levegőn!