Horoszkóp 2016.12.25.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Amennyiben ma útra kell kelned, akkor sokkal nagyobb elővigyázatosságra, óvatosságra lenne szükséged, mert olyanok is autóba ülhetnek, akikre ez általában nem jellemző. A rutintalanságuknak köszönhetően pedig akár baj is keletkezhet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Micsoda pompás napod lesz! Többen akarnak a kedvedben járni, és olyan ajándékokkal halmozhatnak el, amik boldoggá és elégedetté tehetnek. De az is örömet szerez, hogy a te ajándékodat is nagy becsben fogják majd tartani.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Váratlan dolog léphet fel ma, és keresztülhúzhatja a számításaidat. De mivel alapvetően rugalmas ember vagy, nem okoz problémát az alkalmazkodás. A szabályokat tartsd be, mert ma komoly bírság húzhat ki pénzt a zsebedből.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha titkos szerelmi kapcsolatot folytatsz, akkor ma olyan boldogok lehettek, mint talán egész évben egyszer sem. De az is lehet, hogy ma találkozol, vagy hallasz egy olyan személyről, akivel később az életedet is összekötheted…

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Varázslatos lehet a mai nap, a rokonokkal töltheted az idődet, akik fantasztikus ajándékokkal kápráztathatnak el. Ha autóba kell ülnöd, akkor be kell tartanod a szabályokat, mert komoly bírság veheti a kedved, és teheti „emlékezetessé” az ünnepet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A saját érdekedben fel kellene hívnod, vagy sms-t kellene küldened egy olyan személynek, akivel talán az idei évben nem volt jó a kapcsolatod – jövőre ugyanis nagy szükséged lehet a támogatására. És jobb, ha még akkor jelentkezel, amikor nincs szükséged rá.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Minden figyelem rád irányulhat ezen a napon. Olyan szerencsésnek és boldognak érezheted magad, mint talán egész évben egyszer sem. Előfordulhat, hogy olyan dolog történik, aminek a későbbiekben veheted igen nagy hasznát.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Olyan esemény történhet, ami miatt a jövőd kerülhet a figyelmed fókuszába. De az is lehet, hogy olyan dolog történhet, ami miatt elégedettség járhatja át minden porcikádat. Ha utazol, bosszúságra számíthatsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Egy barát olyan ajándékkal kedveskedhet, ami miatt a boldogságod határtalanná válik. Ha párkapcsolatban élsz, a társad rokonsága miatt összeszedettebbnek kell lenned, és jó képet vágni mindenhez és mindenkihez.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ma felfokozott hangulatban lehetsz. Ez lehet az oka annak, hogy olyan dolgokat is elvégzel, amiket nem terveztél, és amik miatt könnyebb lehet az életed. A konyhában is bebizonyíthatnád, hogy milyen tehetséges vagy!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai nap a nagy családi összejöveteleknek kedvez. Ha te vagy a vendéglátó, akkor elégedett lehetsz, mert mindenki el lesz varázsolva attól, amit felszolgálsz. Valakinek az ajándéka elképeszt: boldognak és elégedettnek érezheted magad.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Rengeteg energiával rendelkezhetsz ma, aminek hatására olyasmit is elvégezhetsz, amit nem terveztél. A rokonokkal való találkozás során felmerülhet egy kényes téma, amiről nem érdemes vitát nyitni. Próbáld másra terelni a beszélgetést.