Horoszkóp 2016.12.24.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Varázslatos napod lehet, a lelked csordultig van szeretettel. Ha valaki iránt negatív érzéseket tápláltál, most azok is tovaszállhatnak. Jó hangulatban lehetsz, és olyan események is történhetnek, amik csak tovább fokozhatják az optimizmusodat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Az energiád mintha kevesebb lenne, de ez nem akadályoz meg abban, hogy olyan dolgokat csinálj, amikkel másoknak örömet szerezhetsz. Illetve ezzel saját magadat is boldoggá teheted. Fontos, hogy a pénz ma ne legyen központi témád.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Olyan élményekben lehet részed, amik miatt más színben láthatod a világot. Olyan valaki kedveskedhet neked, akire ez általánosságban nem volt jellemző az idei esztendőben. Egy idős személy kellemes meglepetésben részesíthet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai nap csodálatos lehet. Élvezni fogod az emberek társaságát. Még olyanokét is, akikkel esetleg nem ápolsz szorosabb viszonyt. Egy olyan személy bukkanhat fel, aki korábban talán az életed része volt, és akivel újra nagyon jól esik kommunikálni.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Valaki olyan ajándékkal lephet meg, amire végképp nem számítasz. És ez a kellemes meglepetés nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a kedélyállapotod fantasztikus, az idei karácsony pedig felejthetetlen legyen.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kedves, vidám és barátkozó lehetsz ma. Mindehhez nagyban hozzájárulhat, hogy a pénzügyeid úgy alakulhatnak, ahogyan azt szeretnéd. Megtörténhet, hogy pénzügyi szempontból szemléled az idei karácsonyt.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Hajlamossá válhatsz a lustálkodásra. Ne is nagyon vágj bele jelentősebb feladatba, inkább csak élvezd az életet, add át magad az ünnepnek. Ha részt vennél az éjféli misén, akkor hajrá! Lelkileg és szellemileg is fel fog tölteni!

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Boldog, elégedett és talán kicsit lusta is lehetsz ma. Ha a rokonokkal töltöd a napot, akkor értékeld, hogy a kedvedben akarnak járni, és mindent megtesznek azért, hogy számodra felejthetetlen legyen az idei ünnep!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ma nem esik nehezedre, hogy könnyed stílusban elegyedj beszédbe olyan emberekkel is, akiket alig, vagy egyáltalán nem ismersz. De a vallomások napjának is nevezhető a mai, amikor elárulhatod, hogyan érzel valaki(k) iránt.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Mind a régebbi, mind az új kapcsolatok stabilabbá válhatnak, amitől nyugodt és kiegyensúlyozott lehetsz. A józan ész most nem fog felülkerekedni a romantikán, ezért varázslatos pillanatokat élhetsz át. Olyan valaki jelentkezhet, aki korábban fontos volt neked.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Boldog és elégedett lehetsz ma, amihez nagyban hozzájárulhatnak a szeretteid. A konyhai sürgés-forgás viszont nehezebbé teheti a helyzetet, mert előfordulhat, hogy odaégetsz valamit. Valakinek az ajándéka boldoggá tehet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan ajándékot kaphatsz, amire nem is számítasz. Olyan valaki is jelentkezhet, akit akkor látnál a legszívesebben, amikor a hátad közepét. Te jelentkezz egy barátnál, ne várd meg, amíg ő hív, mert nagy szükséged lehet rá a későbbiekben.