Horoszkóp 2016.12.23.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Már ünneplőbe öltözteted a lelked. Ma érdemes felkeresned szépségápolással foglalkozó szakembereket – fodrászt, kozmetikust –, akik abban segíthetnek, hogy a legjobb formádat hozd az ünnepek alatt. A pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ma fogékony vagy a vidámságra, könnyen magadhoz vonzod azokat az embereket, akiknek a társaságában nagyon jól érezheted magad. Még az is lehet, hogy egy új barátra is szert tehetsz, akivel hosszú éveken keresztül élvezhetitek egymás társaságát.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Úgy érezheted, hogy társaságra van szükséged, és most mindenkivel – barátokkal, a szeretteiddel – egyaránt jól kijöhetsz. Barátkozó vagy, nem tolakodó. Ami rendben van addig, amíg nem engeded, hogy a vágyaid olyasmibe rántsanak bele, amit később megbánhatsz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Bánj óvatosan az élvezetekkel, mert sajnos túlzásba eshetsz. Emésztési zavarok is felléphetnek, ezért rendkívüli mértékletességre van szükség, ami az evést és ivást illeti. A mai napon a szentimentalizmus, a romantika lehet rád a jellemző, amitől varázslatosnak érezheted az életet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Nem vagy különösebben szorgos kedvedben, de ha mégis dolgoznod kell, akkor sikert sikerre halmozhatsz. És nem utolsósorban rendkívül elégedett lehetsz majd önmagaddal. A külföldi utazás jól sikerülhet.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Akár otthon vagy, akár társaságban töltöd a napodat, jól fogod érezni magad. Alkalmas az idő arra, hogy a konyhában szorgoskodj, és fantasztikus kreációval lepd meg a szeretteidet. Az exedet azért nem kellene felhívnod, mert így elkerülhetsz egy újabb csalódást.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ma erősebben igényelheted, hogy szeretetet adj és kapj. Gyengéd, oltalmazó, odaadó érzéseket táplálhatsz, amik miatt varázslatosnak érezheted az életed. Ha munkahelyi bulira kerülne sor, csúcsformában lehetsz, mindenkit elvarázsolhatsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai nap kitűnő arra, hogy fontos megbeszélést folytass, mert rendkívül jól tudod képviselni a saját érdekeidet. Tölts több időt a szabad levegőn, mert jó hatással lehet nemcsak a fizikai, hanem a lelkiállapotodra is. Vedd az irányt egy adventi vásár felé – nagyon jól fogod érezni magad.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ma nem esik nehezedre, hogy könnyed stílusban elegyedj beszédbe olyan emberekkel is, akiket alig vagy egyáltalán nem ismersz. De a vallomások napjának is nevezhető a mai, amikor elárulhatod, hogyan és miként érzel valaki(k) iránt.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha szükséged van mások segítségére, együttműködésére, akkor most szólj. Ugyanis még a csillagok is támogatnak abban, hogy az életnek ezen a területén sikert sikerre halmozz. Érdemes ma adventi vásárban tölteni a napod nagy részét.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Teljesen a hatalmába keríthet az ünnep izgalma. Ráadásul nagyon szerencsés ez a mai nap, ezért érdemes lenne a szerencsejátékokban is próbát tenni, mert még az is megtörténhet, hogy valahol a tiéd lehet a fődíj…

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Az ünnepi és a romantikus hangulat egymást váltják benned, amitől úgy érezheted, mintha a föld felett lebegnél néhány lépéssel. Boldog lehetsz és elégedett. Most vethetsz számot az idei éveddel, és már elkezd megfogalmazódni benned, mit szeretnél elérni jövőre.