Horoszkóp 2016.12.22.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Próbáld meg nem másokra erőltetni a saját gondolkodásmódodat. Olyan témákról kezdeményezhetsz beszélgetést vagy vitát, amik nem is annyira fontosak. Másrészt szembekerülhetsz valaki olyannal, akivel nem kéne…

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ha egy mód van rá, akkor ma egyetlen témára vagy gondolatra összpontosítsd a figyelmedet. Minden mást zárj ki, így nagyszerűen felkutathatod a mögöttes tartalmakat. Fordítsd befelé az elmédet, és jobban megismered önmagadat is.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad rokonsága miatt talán még a nem létező szőrszálaid is égnek állnak. Próbálj meg alkalmazkodni, és akkor erre a napra is a nyugalom és a kiegyensúlyozottság lehet majd a jellemző. Ha vásárolsz, ezt nagyon jókor teszed.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Érdemes lenne adventi vásárban bóklásznod. Nemcsak azért, mert jókat ehetsz-ihatsz, hanem mert egy fantasztikus dolgot vásárolhatsz, amivel saját magadat teheted boldogabbá. Ha munkahelyi összejövetelre kerülne sor, pompásan érezheted magad, és különleges dolgot kaphatsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ma szívesen elbíbelődsz még a nehezebb dolgokkal is. Jól tudsz koncentrálni, ami hatékonnyá tehet. Ha párkapcsolatban élsz, a társad olyan dologgal rukkolhat elő, ami neki fontos, ezért légy most elnézőbb vele.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Kedvező benyomást tehetsz másokra. Szinte vonzod magadhoz a hasznot hozó embereket és helyzeteket. Tartsd nyitva a szemed és a füled, mert egy jó lehetőséget csíphetsz meg, ami fantasztikus hatást gyakorolhat a bankszámládra.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Egy új kapcsolat is elkezdődhet ma. De az is lehet, hogy egyszerűen csak vidám hangulatban leszel, jól érzed magad a bőrödben. A jókedved pedig ragadós lehet, ezért akarnak sokan a közvetlen környezetedben tartózkodni.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha egy mód van rá, akkor ma tedd inkább félre a kötelezettségeidet, és lazíts. A szerencse istenasszonyának a támogatását is élvezheted, ezért ma tegyél próbát valamilyen nyereményjátékban. Kedvez az idő a vásárlásra, ma olcsóbban juthatsz hozzá különböző termékekhez.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A kapcsolataid a mai napon jól alakulhatnak. Minden jó úton halad, az esetleges nehézségeket most érdemes elsimítani, mert az is könnyen fog menni. A környezetedben egy olyan személy bukkanhat fel, aki miatt egy múltbeli emlék felerősödik.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ma szerelmes lehetsz a szerelem érzésébe. Nagyszerű alkalom kínálkozik arra, hogy olyan valakivel találkozz, aki nagyon jó hatást gyakorolhat rád, és aki miatt másként láthatod a világot, és abban a saját helyedet.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ma igazán jól kijöhetsz mindenkivel. Főleg azért, mert nem érzed, hogy zavarnád mások nyugalmát, és magad is sokkal toleránsabb lehetsz, mint korábban bármikor. Ha szülő vagy, gyermeked karácsonyi izgalma rád is átragadhat…

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Minden valószínűség szerint kellemes, szeretetteljes légkörben töltheted a napot. Szívesen adod és kapod a szeretetet. Hajlamossá válhatsz azonban a féltékenységre, amit száműznöd kellene, mert elronthatod vele ezt a ragyogó napot!