Kos
III. 21. – IV. 19.

Az időd nagy részét ma társaságban töltheted. Jó kommunikációs készségednek köszönhetően a nap kedvezőnek ígérkezik mindenféle anyagiakkal kapcsolatos tárgyalás lebonyolítására. A rutinfeladatokat gyorsan elvégezheted.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Elméd ma pengeéles, világos és összeszedett, tehát hatékonyan fog működni minden, amit csak szeretnél. Minden érdekelni fog, amihez éber és mohó tudatállapotra van szükség. Ha egész nap csak szaladgálsz, akkor sem fáradsz ki. Még akkor sem, ha hosszabb útra indulsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kommunikációs készséged szinte tökéletes. Képes lehetsz világosan kifejezni a gondolataidat, meghallgatni és figyelembe venni mások véleményét, tanulni belőlük, és készen állni az értelmes egyezségre. Ezért lehet „ötcsillagos” ez a mai nap!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai nap remek a tanulásra, a termékeny eszmecserékre. Vegyél részt egy előadáson, vagy tanfolyamon, és vitasd meg a hallottakat a környezetedben élőkkel. A közlekedés során bosszantó helyzetek alakulhatnak ki. Sőt, meg is bírságolhatnak.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Jó alkalom kínálkozik ma arra, hogy a társaddal őszintén beszélgess, és szóvá tedd mindazt, ami régóta gyűlik a felszín alatt. Hagyd, hogy ő is kifejtse a véleményét. Nem mindennapi kapcsolatba kerülhetsz egy nálad fiatalabb személlyel.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Itt az ideje, hogy tervezgess, kigondold a dolgokat. Jól vág az eszed, és általában a szíved is a helyén van. A mai nap a fontosabb megbeszéléseknek kedvez. De olyan dologgal is bíbelődhetsz, amivel máskor nem szívesen foglalkozol.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Most megvalósíthatod a terveidet, és a fontos ügyekben világossá teheted az álláspontodat mások előtt. Csak ne feledkezz meg arról, hogy mások véleményét is meghallgasd, és ennek megfelelően hozz meg fontos döntéseket. Látogass el egy adventi vásárba, jól érezheted magad.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha nyugalomra tudod inteni az élénk, de tiszta elmédet, és az előtted álló dolgokra összpontosítasz, akkor pompásnak érezheted a mai napon – az élet különböző területein sikert sikerre halmozhatsz. Egy olyan mesteremberrel hozhat össze a sors, akitől idegrohamot kaphatsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Eredményes lépéseket tehetsz ma a munkában. Még az is lehet, hogy a feletteseddel olyan dologról beszélgethetsz, ami már jó ideje foglalkoztat, és ami a jövővel kapcsolatos.  Ha adventi vásárba készülsz, pompásan érezheted majd magad.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Hallgass ma a megérzéseidre, és nem csalatkozol. Ha ugyanis engedsz a sugallatnak, amit a hatodik érzéked diktál, akkor elkerülhetsz egy veszélyes, kellemetlen helyzetet. A vásárlásokat mára érdemes időzíteni, mert olcsóbban juthatsz sok mindenhez.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Tudattalan impulzusok és múltbéli gondolkodási, illetve viselkedési szokások törhetnek a felszínre, ami zavart okozhat és nehézségeket gördíthet érzelmeid kifejezésének útjába. Az adventi vásárban jól érezheted magad, és jól vásárolhatsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A kommunikáció minden formájában jól fog menni. Még az is lehet, hogy valakinek a tévedése anyagilag előnyt jelenthet neked. Légy becsületes, ne tedd zsebre az így adódó többletet, hanem add vissza neki. Műszaki termékek vásárlására jó a nap.