Kos
III. 21. – IV. 19.

Valami rendkívüli dolgot szeretnél ma véghezvinni. Lobbanékony és talán meggondolatlan lehetsz, vigyázz, nehogy olyasmit tegyél, amit rögtön meg is bánhatsz. A barátaiddal légy kedvesebb, és kérés nélkül ne adj tanácsot.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Nyugtalannak érezheted magad, és türelmetlenné válhatsz. Legszívesebben valami nagyon vad dolgot tennél, ami teljesen szokatlan tőled. A környezetedben valaki megpróbál hatást gyakorolni rád – sikertelenül. Csak össze ne vessz vele!

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Valaki az utadat állhatja, meg akar akadályozni abban, hogy azt tedd, amihez kedved van. Úgy gondolhatja ugyanis, hogy őrült dologra készülsz. És igaza van, ne tegyél semmi olyat, ami bolondságnak nevezhető, mert nagyon megütheted a bokádat.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Izgalmas lehet a mai nap, nyitottá válhatsz az új élmények, sőt, eszmék iránt is. De a nyugtalanság érzése is hatalmába keríthet, és hajlamos lehetsz jól felbosszantani azokat az embereket, akiknek inkább köszönettel tartoznál. Mindezek mellett egy új barátra is szert tehetsz…

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ma kedved támadhat, hogy új célkitűzéseket és irányvonalakat vigyél keresztül, és a többieket is megpróbálod rábeszélni erre. Ehhez át kell venned a vezető szerepét, ami nem esik nehezedre. A párod igyekezetét ne felejtsd el értékelni!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Váratlan meglepetések boríthatják fel a mára betervezett programjaidat vagy a szokásos munkarendedet, de valószínűleg jól fogsz tudni alkalmazkodni hozzájuk. Új arcokat, másfajta embereket keresel, és ezeket meg is találod!

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Egy csoport élére állhatsz, hogy keresztül tudd vinni az új célkitűzéseidet, meg tudd valósítani az új ötleteidet. A rokonaiddal szemben légy elnézőbb. Ha segítségre van szükséged, akkor nyíltan és őszintén beszélj erről.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Annyira konok vagy ma, hogy a környezetedben többen a menekülési útvonalat kereshetik előled. Próbálj meg alkalmazkodni, mert ennek hatására könnyebbnek érezheted az életedet. Érdemes lenne adventi vásárban bóklásznod.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Hajlamossá válhatsz ma mindennek ellenszegülni, és mindenkivel szemben lázadni, aki korlátozni merészel téged. Idegessé, izgatottá válhatsz és érzelmileg megrázó meglepetésben is részed lehet. Egy kolléga kedvességét viszonozd.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A kapcsolataid ma nehezebbé válhatnak, több vitás helyzet is kialakulhat, és érzelmi szakadék tátonghat közöttetek egy olyan személlyel, akivel korábban jól kijöttél. Felbukkanhat az életedben az exed, de tilos vele újrakezdened. Vásárlásra tökéletesen megfelel a mai nap.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A gondolataid ma összezavarodhatnak, ami megnehezítheti a kommunikációt. Könnyen félremagyarázhatják, félreérthetik mindazt, amit mondasz. Ezért nagyon fontos, hogy világosan és egyértelműen fogalmazz. Ha egy új süteményt próbálnál ki, azt ma tedd meg.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Micsoda pompás nap lesz ez a mai! Olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt a romantika rózsaszínű szemüvege kerül a szemedre. Egy baráttal olyan dolgokról beszélhetsz, amelyek már jó ideje foglalkoztatnak.