Kos
III. 21. – IV. 19.

Általában jól érzed majd magad a bőrödben, és jó szándékkal közeledsz mások felé. Mégis előfordulhat, hogy a többiek kissé sértődöttnek vagy érdektelennek mutatkozhatnak – ez talán azért van, mert hajlamos vagy leereszkedőnek, tudálékosnak lenni.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ma felélénkülhet az intellektuális érdeklődésed, és hétköznapinak nem nevezhető dolgok iránt kezdhetsz el érdeklődni. A közeledben pedig egy olyan személy is van, akivel erről elmélyült eszmecserét tudsz folytatni. A pénzügyeid jól alakulhatnak.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ma hajlamossá válhatsz a nagylelkű és adakozó viselkedésre. Ezzel olyan valakinek a támogatását, szimpátiáját nyerheted el, akivel a későbbiekben nagyon szoros kapcsolatot ápolhatsz majd. Valaki a tanácsodat kérheti, légy vele őszinte.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Vitákra, összetűzésekre kerülhet sor a mai napon. Egyszerűen nem akarod, hogy bárki megmondja neked, mit és hogyan tegyél. Ha viszont békén hagynának, akkor nagyobb áldozatra is képes lennél, mint amit elvárnak tőled.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Egy nyugtalan perióduson mehetsz most keresztül, aminek hatására nagyobb személyes szabadságra törekszel. Gondolkodóba eshetsz, hogy vajon jó irányban haladsz-e az életedben. Még alapvető feltevéseid helyességét is megkérdőjelezheted a mai napon.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Okkal, vagy ok nélkül, de úgy gondolhatod, senkitől sem kapod meg azt az érzelmi támogatást, amire szükséged lenne. Problémák állhatnak elő az otthonodban is, és nehézzé válhatnak a nőkkel való kapcsolatok. Különösen az idősebbekkel…

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ma eluralkodhat rajtad a pesszimizmus, ráadásul bűntudat is gyötörhet. Ezzel együtt ne keseredj el, mert mindennek hirtelen vége szakadhat, és olyan fantasztikus hangulatba kerülhetsz, hogy az irigyeidnek se szeri, se száma nem lesz…

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Foglalkozz ma a nehéz, megerőltető munkákkal. Alaposságod révén ugyanis végére járhatsz a legbonyolultabb ügynek is. Nyugodt, elmélyült, józan lelkiállapotban lehetsz, de nem leszel lehangolt. Érzelmi életed tökéletes egyensúlyba kerül.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Képes vagy elfogulatlanul kezelni és szemlélni önmagadat és az érzelmeidet. A mai nap jó alkalom arra, hogy egyedül légy, és elgondolkodj a dolgokról, illetve, hogy megbeszéld a problémáidat egy idősebb, tapasztaltabb személlyel. De vásárlásra is alkalmas a nap.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nem fogod magányosnak érezni magad, még ha egyedül is vagy. Sőt, eltelíthet a belső erő és a békesség, amitől olyanok is érdeklődve fordulhatnak feléd, akik korábban inkább távolságot kívántak volna tartani veled.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ma hajlamos lehetsz rá, hogy mindent a sötétebb oldaláról szemlélj. Ez rád és a környezetedben élőkre egyaránt vonatkozik. Ne merülj el ebben az állapotban, és ne szívd annyira mellre a dolgokat. A kilátásaid csak ma lehetnek komorak, holnapra változik a helyzet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Magányosnak és talán lehangoltnak érezheted magad, még akkor is, ha párkapcsolatban élsz. Ne utasítsd vissza azt, aki segíteni próbál neked, vagy azt, aki igyekszik felvidítani, mosolyt csalni az arcodra. Párkapcsolati döntést ne hozz ma.