Kos
III. 21. – IV. 19.

Eltekintve attól, hogy hajlamos vagy túl sokat enni, inni és költeni, nagyon kellemes nap vár rád. Keresd mások társaságát, és ha jó megfigyelő vagy, sokat tanulhatsz a ma történő eseményekből – még negatív dolgok esetén is.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra. A meglévő viszonyokban fantasztikusnak nevezhető pillanatokat élhetsz át. A most kezdődő kapcsolatokban kiélvezheted a szeretni és a szeretve lenni érzését.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Töltsd szeretteid társaságban a mai napot, hiszen olyan események történhetnek, amik miatt hosszabb ideig fülig érhet majd a szád örömödben. Érdemes lenne adventi vásárban csavarogni, finom puncsot inni, és mézes édességet falatozni.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ma kissé ingerültebb és türelmetlenebb lehetsz, elhamarkodottan és lobbanékonyan reagálhatsz dolgokra. Csak a magad feje után akarsz menni, ami öreg hiba, mert olyan valakivel kerülhetsz konfliktusba, akivel nagyon nem szeretnél…

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Minden idegszáladdal a pénzre koncentrálhatsz a mai napon. És talán ennek is köszönhető, hogy egy olyan dolgot vehetsz meg nagyon jó áron, amivel különlegessé teheted majd az idei ünnepet. A pároddal légy elnézőbb és kedvesebb.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Nem vagy túl feldobott ma, ráadásul mágnesként vonzhatod a hasonló kedélyállapotban lévő személyeket – akikből egyébként nagyon gyorsan eleged lehet. Fékezd magad, próbáld megőrizni a hidegvéredet, és ha kell, köss kompromisszumot.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ma könnyen dolgozol közösen másokkal, de azért mindenképpen szükséged lesz bizonyos fokú függetlenségre. Magabiztosságod és önbizalmad láttán a többiek szívesen fognak együttműködni veled.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha kell, meg tudod védeni magadat és az álláspontodat is. Bátran és erélyesen tudod magadhoz ragadni a kezdeményezést. Ha párkapcsolatban élsz, a társad erősnek és bátornak fog tartani. Ez lehet az oka annak, hogy több dologban is rád támaszkodhat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Fellépésed a mai napon rendkívül határozott, energikus, erőteljes és bátor. Kedved támadhat arra, hogy nekiláss a karácsonyi készülődésnek: vásárolj ajándékokat, csomagolj, öltöztesd ünnepi díszbe a lakást. Egy vitában valakit a saját oldaladra állíthatsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Az energiaszinted a magasba emelkedhet, ezért célszerű olyan dolgot csinálni, amivel ezt levezetheted. A mai nap a ház körüli munkák elvégzésére is alkalmas. Ha párkapcsolatról van szó, akkor lobbanékonyságoddal feszültté teheted a viszonyt.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Kissé ingerlékenyebb lehetsz ma, ami azért baj, mert éppen azokkal szemben lehetsz türelmetlen, akik ezt nem érdemlik meg. Ha szülő vagy, gyermeked úgy viselkedhet, mint egy angyalka: várja a karácsonyt és az ajándékokat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Amennyiben ma dolgoznod kell, akkor nem lesz okod panaszra. Ugyan szívesebben töltenéd az idődet a szeretteiddel, de a munkában elérhető sikerek miatt elégedett lehetsz. Érdemes a nagyobb vásárlásokat is mára időzíteni.