Kos
III. 21. – IV. 19.

Ma könnyebben ki tudod fejezni az érzéseidet, különösen, ha nők társaságában töltöd az időd egy részét. Számos lehetőség kínálkozik a kommunikáció különféle formáinak lebonyolítására. Ha dolgoznod kell, most nem esik nehezedre.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon nagyon is tisztában lehetsz az érzéseiddel, és könnyedén ki is tudod fejezni őket, miközben logikai képességeiden sem esik csorba, ami rendkívül hasznos egyensúlyt teremthet. Képes leszel értelmes döntéseket is hozni, az élet bármely területéről legyen szó.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Remek alkalom kínálkozik arra, hogy megoszd gyengéd érzéseidet a szeretteiddel, a barátaiddal és családtagjaiddal. Könnyedén teremthetsz kapcsolatot, és érzelmi támaszt jelenthetsz másoknak. Ha szülő vagy, gyermeked olyasmit mond, amivel boldoggá tesz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Mivel tárgyilagosság tekintetében nem állsz a helyzet magaslatán, ez most nem a legalkalmasabb pillanat a világos, egyértelmű kommunikációra. Hiszen hangulataid, érzelmeid percről percre változhatnak – ezt pedig senki sem tudja követni.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A gondolataid a pénz körül járhatnak, amiből lehetne több is. Különösen most, amikor olyan helyzet állhat elő, ami miatt úgy tűnhet, Isten pénze sem lesz elég. Ha párkapcsolatban élsz, légy kedvesebb a társadhoz, mert kezd elege lenni belőled.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Mély meglátásokra tehetsz szert valódi, belső érzelmi világodat illetően. Minderre a magad erejéből, de akár másvalakinek a segítségére támaszkodva jöhetsz rá. Mivel ma nem állsz két lábbal a földön, ne hozz fontos döntéseket.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha szűkre szabott pénzügyi kerettel kell gazdálkodnod, jobb, ha elkerülöd a mai napon a boltokat. Illetve csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. Hitelt felvenni tilos, mert a későbbiekben nagyon nehezen tudod majd törleszteni.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Derűs kedvedben lehetsz a mai napon, még társaságra is vágyakozol. Remekül teszed, hiszen mindenfajta társas érintkezésre kiváló az idő, és a tetejében olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek egy ideje komolyabban foglalkoztathatnak. Utazásra pompás az idő!

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A szerelmi kapcsolatok általában simán alakulhatnak. Ha korábban voltak problémák, most ezek szünetelhetnek. Jól és kellemesen érezheted magad, vidám, derűs lehetsz és harmonikusnak láthatod a világot is. A mai nap remek a vendégek fogadására is.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ma akár szórakozni is elmehetsz, illetve lehetőség kínálkozik arra, hogy egy közeli ismerőssel kapcsolatos problémáid rendeződjenek. A mai elhatározásokat könnyedén végre tudod hajtani a jövőben, ennek hatására kedved szerint alakulhat sok minden.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Jobban tennéd, ha ma kevesebbet dolgoznál. Ha ez nem lehetséges, akkor próbálj meg mindenhez jó képet vágni, ellenkező esetben olyan konfliktusba kerülhetsz, ami miatt az életet kissé nehéznek találhatod.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Kellemes lustaság tölthet el, és elnéző lehetsz önmagaddal szemben. Mindenkivel remekül kijöhetsz. Gondoskodó, önzetlenebb oldalad is megmutatkozhat, anélkül, hogy túlzásokba esnél. Egy baráttal fantasztikus pillanatokat élhettek át.