Horoszkóp 2016.12.16.

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Többet gondolsz valakire, aki korábban megbántott, megsebezte a szíved. És mivel a gondolatnak teremtő ereje, az illető hírt ad magáról. A pénzügyek terén nem lehet okod panaszra.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Többet kellene foglalkoznod a családtagjaiddal. Nem csak neked lenne szükséged rájuk, hanem vannak közöttük olyanok, akik a te gyámolításodra szorulhatnak. Ha dolgoznod kell, akkor a munka végét foghatod meg, de így is jó eredményt érhetsz el.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Az eredményes kommunikáció napja is lehetne a mai, ezért kellene mostanra időzíteni a fontosabb megbeszéléseket. Rábeszélő képességed olyan fantasztikus, hogy talán még homokot is el tudnál adni a sivatagban. A pénzedre jobban vigyázz.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A pénz, az anyagiak körül foroghatnak ma a gondolataid. A bevételeid nőhetnek, és az is lehet, hogy valakitől olyan ajándékot kapsz, ami miatt egyik csodálkozásból a másikba esel. Egy titkos szerelmi viszony feldobottá tehet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ma érzelmesebb hangulatba kerülhetsz, talán még arra is képes leszel, hogy a kedvesed szemén keresztül lásd a világot. Amit megtapasztalsz, annak hatására változhat a viselkedésed, és ez a kapcsolatodra nagyon jó hatást gyakorolhat.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

El kellene űzni a sötét gondolatokat, mert a mai napon olyan energiák vannak jelen, hogy minden, amire gondolsz, megvalósul. Ezért csak jó és szép dolgok forogjanak a kobakodban. A mai nap kiváló egy nagyobb bevásárlásra.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A baráti kapcsolatok a mai napon fontosabbá válhatnak, illetve a közösség, amelynek a tagja vagy, ma nagyobb hangsúllyal fog bírni számodra. Olyan beszélgetést is folytathatsz, amely lelkileg és szellemileg feltölt. Ha utazol, fantasztikus élményekben lehet majd részed.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A munkahelyeden glória ragyoghat a fejed fölött. Még az is lehet, hogy a felettesed olyan dolgokat mond, amelyektől büszkének érezheted magad. Töltsd az időd egy részét olyan személlyel, akivel a jövődről, a terveidről beszélgethetsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Érzelmi konfliktusba keveredhetsz a mai napon, de ha felül tudsz emelkedni az érzéseiden, és megfigyeled, milyen hatást gyakorolhatsz másokra, az elősegítheti személyes fejlődésedet. Kedvez az idő a külföldi utazásnak, és ha már idegen országban jársz, vásárolj is be.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Egy rövid időre az érzelmeid és a hangulatod kerekedhetnek felül a racionalitásodon. Fordítsd ezt a mai napot arra, hogy információt gyűjts, a döntéseket pedig később hozd meg. Vigyázz, nehogy jelentéktelen apróságok tereljék el a figyelmedet a fontos dolgokról.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked viselkedése miatt öröm és boldogság járhatja át minden porcikádat. Nagyon könnyen ki tudod fejezni az érzéseidet, különösen, ha egy idős, vagy beteg ismerősről van szó, akit ez szinte meggyógyíthat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ne vesztegesd a drága idődet jópofáskodásra vagy fecsegésre, nehogy megfeledkezz az igazán fontos ügyekről. Ez nem a legalkalmasabb pillanat fontos döntések meghozatalára. A mai nap viszont kiváló művészetekkel kapcsolatos tevékenység bonyolítására.