Kos
III. 21. – IV. 19.

Ha eddig a szőnyeg alá seperted a problémákat, azok most a felszínre kerülhetnek, különösen az ellenkező neműekhez fűződő kapcsolataidban. Minden kis apróságon „kiakadhatsz”. Figyelj oda, és a nehézségekkel nyomban nézz szembe, így kezelhetővé válnak.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Energikus lesz a mai nap, de komplikáltabbá teheti vagy akár alá is aknázhatja a helyzetedet, ha hagyod, hogy szétaprózódj életed különböző területei között. Dolgozz e kötélhúzás megoldásán, és akkor álomszerűnek nevezhető eredményt érhetsz el.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ma egyszerre több irányba húzhat a szíved. Természetesen ez felbillentheti belső egyensúlyodat, ami kapcsolataidban is nehézségeket okozhat. Vonzalmat érezhetsz olyan valaki iránt, akivel teljesen különbözőek vagytok.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Boldognak és elégedettnek érezheted magad ma. Ebben nagy szerepe van egy olyan személynek, akivel a kapcsolatod az elmúlt időben nem volt túl kiegyensúlyozott. A most kezdődő kapcsolatok életre szólóak lehetnek…

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ma tudatában lehetsz érzelmi és szellemi lényednek, egészen pontosan a jobb és a bal agyfélteked között tökéletes lehet a harmónia, amitől az életedet egyszerűbbnek és könnyebbnek érezheted. Ha párkapcsolatban élsz, légy elnézőbb a kedveseddel.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Érzelmesebbé válhatsz a mai napon. Valószínűleg szívesen maradnál egy kicsit egyedül vagy szűkebb családi körben. Igényled a családod érzelmi támogatását. Érzelmeid intenzitása zavaróan hathat egy esetleges konfliktushelyzetben. Próbálj meg higgadt maradni.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Érzelmileg jobban rá tudsz hangolódni másokra, mint általában, így ez egy megfelelő pillanat bemutatkozásra, vagy nagyobb nyilvánosság előtti szereplésre. A nőkkel való kapcsolatod bátran nevezhető fantasztikusnak. Valakinek a segítségével előnyökre tehetsz szert.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Érzelmeid a mai napon elmélyülhetnek, és hozzátartozóid, barátaid közelségére vágyakozatsz. Ma bensőséges kapcsolatokra törekedhetsz másokkal, és a nők társaságát élvezetesebbnek találhatod, mint a férfiakét. Hívj fel egy olyan személyt, akivel régóta nem beszéltél.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Érzelmi életed a mai napon nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak nevezhető. Harmonikussá válhat a külvilághoz fűződő viszonyod, és minden simán megy majd. A mai nap a belső töltekezés ideje, nem pedig a „sárkányölésé” kinn, a zord világban…

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ma élvezed az emberek társaságát, valahogy mindenivel jobban kijössz, mint korábban bármikor. Most kellene lebonyolítani egy olyan beszélgetést, amivel tiszta vizet önthetsz a pohárba, hogy a jövőben sok minden a kedved szerint alakuljon majd.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Több lehet az irigy és féltékeny ember a környezetedben. Ezért jól meg kellene gondolnod, hogy kinek, mit mondasz. Mert amitől te boldog vagy, az másokat irritálhat. És arra végképp nincs szükséged, hogy újabb ellenségre tegyél szert.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked ma különösen fontossá válhat. Kérés nélkül légy a segítségére, mert erre van szükség ahhoz, hogy legyőzze a félelmeit, vagy jó eredményt érjen el. A mai nap kiváló vásárlásra, baráti találkozókra.