Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan emberekkel kerülhetsz egy hullámhosszra, akikkel korábban feszült volt a kapcsolatod. De az is lehet, hogy a megfelelő időben leszel a megfelelő helyen, aminek hatására olyan sikert érhetsz el, hogy még az irigyeid száma is megnő a környezetedben.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ma legszívesebben visszavonulnál egy időre. De ne tedd, mert vannak olyan emberek a környezetedben, akik elhalmozhatnak a szeretetükkel. Sőt, van olyan, aki lehozná neked a csillagokat is az égről.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon a sors lehetőséget kínál arra, hogy ki tudd beszélni valamelyik jó ismerősöddel, esetleg bizalmas barátoddal, ami nyomaszt. De kiváló az idő a meditációra is, amelynek során elmélyedhetsz önmagadban, és jobban megértheted a helyzetet, amiben vagy.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Olyan ajándékot kaphatsz, amire nem számítasz. A meglepetéstől ugyan elakadhat a szavad, de nem annyira, hogy ne tudd ezt a kellemes meglepetést megköszönni. A mai nap kiváló lehet a vásárlásra, akár külföldön is.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Talán a ma hajnali Teliholdnak a számlájára írható, hogy kissé feszültebb vagy. A testmozgás, az intenzív fizikai tevékenység nagyon jót tesz, mert általa megfelelően vezetheted le a fölös energiáidat. Ha ajándékokat vásárolnál, akkor azt ma tedd!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ma minden remekül megy, főleg az ellenkező nem képviselőivel. Érdemes lenne a komolyabb megbeszélésekre ezen a napon sort keríteni. A belső békéd és a biztonságérzeted sugárzóvá tehet, és minden kapcsolatod fantasztikus lehet most.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel hozhat össze a sors, akit akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Ennek ellenére harmonikus egységben érezheted magad, mind testi, mind pedig szellemi, lelki értelemben. Ma mágnesként fogod a pénzt magadhoz vonzani.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ma minden a pénz körül foroghat; a könyvelésed kiadási és bevételi oldala egyforma mozgást mutathat. Ez a nap kiváló a vásárlásra, de ha barátokkal töltöd az idődet, akkor is pompásan fogod magad érezni. De olyan házimunkát is mára ütemezhetsz, amit már egy ideje halogatsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A házasságokban, régi együttélésekben a társad rendkívül érzelmes állapotba kerülhet, ez az oka, hogy olyan dolgon is megsértődhet, amit talán korábban észre sem vett. A környezetedben is több a mimóza lélek, ezért mielőtt megszólalsz, számolj el tízig.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ma – egy kollégát leszámítva – mindenkivel remekül kijöhetsz, különösen az ellenkező neműekkel. Remek alkalom kínálkozik a barátkozásra, és arra, hogy tényleg érzelmi alapon közelíts a többi emberhez. Emellett a mai nap kiváló az ajándékok beszerzésére is.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Még az is lehet, hogy előnyökhöz jutsz mások révén. Talán egész váratlan irányból, de valószínűleg a barátaidnak, vagy a jó ismerőseidnek köszönheted mindezt. Hihetetlenül nagy fizikai és lelki energiával rendelkezel, ettől feldobottá válhatsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Nyugodt, békés, kiegyensúlyozott lelkiállapotba kerülhetsz, és tökéletes összhangban lehetsz a környezeteddel. Ez hatással lesz az életed minden területére, különösen az intim kapcsolataidra.