Kos
III. 21. – IV. 19.

Talán a közelgő Telihold a felelős azért, hogy kissé feszültebb vagy. Próbálj meg olyan dolgokat csinálni, amik megnyugtatnak. Ha külföldre utazol, pompásan telhet a mai nap – minden egyes percét élvezheted. A pénzedre viszont jobban ügyelj.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is lehet, hogy olyan erőteljes lesz az időjárási front, hogy úgy érezd magad, mint egy kicsavart mosogatórongy. Szedd össze magad, és ha lehet, akkor ma tartózkodj többet a szabad levegőn – még akkor is, ha esetleg pocsék idő van. Az értéktárgyaidra fokozottan ügyelj, mert meglophatnak.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A holnap hajnali Telihold már a mai napon éreztetheti a hatását: olyan lehetsz, mint a lekvár. Kapd össze magad, mert ma olyan fontos dolog történhet, ami jó hatással lehet a jövődre. A párkapcsolatokban a társad viselkedése kellemes meglepetésként érhet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Valaki olyan ajándékkal kedveskedhet, amire a legmerészebb álmaidban sem mertél gondolni. Váratlan helyzet adódhat, amihez remekül alkalmazkodhatsz, és ez is hozzájárulhat ahhoz, hogy sikeres és elégedett legyél.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Rendkívüli kreativitás jellemezhet ma: olyan ötleteid is lehetnek, amiket érdemes papírra vetni. A megvalósítására ugyanis később nyílhat lehetőség. A kapcsolatodban értékelned kellene a kedvesed igyekezetét, a dicsérettől szárnyakat kaphat.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Olyan valaki bukkanhat fel a színen, akivel jó ideje nem találkoztál. De az is lehet, hogy kénytelen leszel azzal az emberrel kommunikálni, akivel ebben az évben nagyobb távolságot tartottál. A pénzügyeid jól alakulhatnak.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A környezetedre nagyobb hatást tudsz gyakorolni, ráadásul egy olyan esemény is bekövetkezhet, ami miatt a közeledben élők irigykedhetnek rád. De ismered a régi mondást: inkább irigyeljenek, mint sajnáljanak. Vásárlásra ragyogó a mai nap!

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy olyan valakivel/valamivel kell foglalkoznod, akihez/amihez egyáltalán nincs kedved. A kötelesség viszont azt diktálja, hogy mindent megtegyél, amit csak tudsz. Ha pénzről van szó, a helyzet magaslatán állhatsz – lesz bevételed bőven.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Rendkívül szerencsésnek érezheted magad, talán még valahol elnyerheted a fődíjat is, ezért ne hagyd ki a szerencsejátékokat. A szerelemi életed alakulása miatt is úgy érezheted, egy-két lépéssel a föld felett lebegsz. Ha szülő vagy, jobban élvezheted a kialakuló helyzetet.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ma nagyon elnéző lehetsz önmagaddal, olyan dologra is igent mondhatsz, amit egyébként elutasítanál. A holnap hajnali telihold idegesebbé tehet, ez lehet az oka annak, hogy akivel korábban jól kijöttél, most ki nem állhatod.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A közlekedés az őrületbe kergethet ma. Próbálj magadra nyugalmat erőltetni, így elkerülheted, hogy olyat tegyél, amit később nagyon megbánhatsz. A régi ismerősökkel való találkozás fantasztikusan sikerülhet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A főnököd elismerheti a munkádat. Az is lehet, hogy olyan pénzkeresetre nyílhat lehetőség, amilyenre nem számítottál, és ami miatt új terveket szövögethetsz – különösen akkor, ha ingatlannal kapcsolatos ügyleteid vannak.