Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai nap a külföldi utazásnak kedvez. Olyan élményben lehet részed, ami feldobhat; örömödben szinte magadhoz tudnád ölelni az egész világot. A munkában nem minden alakul úgy, ahogy szeretnéd, de ez nem keserít el.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Még az is megtörténhet, hogy valakitől ajándékot kapsz. Viszont, ha te ajándékozol meg valakit, akkor csak olyat adj, amit te is szívesen elfogadnál. Tartózkodj a mószerolástól. Senkiről ne mondj véleményt, különösen ne a háta mögött!

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha párkapcsolatban élsz, a társad olyan dologra ragadtathatja magát, ami a kapcsolatotokat szilárdabbá teheti. Töltsd a mai napot olyannal, aki közel áll a lelkedhez, és akivel eddig mindig nagyon jót tudtatok beszélgetni.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ma még az is kiderülhet, hogy a munkahelyeden nélkülözhetetlen vagy. Ugyanakkor az is megtörténhet, hogy egy olyan ajánlatot kapsz, amit nem lehet visszautasítani. Remekül képviselheted a saját érdekeidet, bármit elérhetsz, amit csak akarsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Fantasztikus pillanatokat élhetsz át a mai napon, még Ámor nyila is a szíved közepébe fúródhat. Ha szülő vagy, akkor gyermeked miatt örömkönnyek csilloghatnak a szemedben. Ráadásul rendkívül kreatív lehetsz ma.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai nap az olyan tevékenységeknek kedvez, amiket jó lenne, ha titokban végeznél. Minél kevesebben tudnak a dologról, végül annál nagyobb durranás lehet. Az egészségedre sokkal jobban kellene vigyáznod, mert egy vírus ágynak dönthet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A partnered olyan dologra ragadtathatja magát, ami miatt a boldogságban úszol majd. De az is előfordulhat, hogy olyan valakivel találkozol, akitől jókedved lesz, és akivel olyan témákról beszélgethettek, amik jó ideje foglalkoztatnak.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Előfordulhat, hogy ma térdig gázolsz a húszezresekben. Nincs mit tenni, egyszerűen van érzéked a pénz megkereséséhez és megtartásához. Használd ki a mai napot, amikor olyan vásárlást bonyolíthatsz, ami miatt elégedett leszel.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Olyan események történhetnek, amik miatt úgy érezheted magad, mint Alice Csodaországban. A szerelem édes angyalkája körözhet a fejed fölött, de az is lehet, hogy olyan valaki próbál közeledni feléd, aki korábban nagyon megbántott.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nagyon fontos, hogy egyenesen viselkedj, hogy őszinte legyél. A hazugság vagy kétszínűség miatt ugyanis a későbbiekben komoly problémáid adódhatnak. Egy kollégád miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben – mondd meg neki, ha valami nem tetszik!

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan valakivel hozhat össze a sors, akivel tökéletesen megértitek egymást, akivel a kommunikáció feltölti az energiaraktáraidat. Ha van testvéred, akkor légy vele türelmesebb. Ha házasságban élsz, értékeld a kedvesed igyekezetét, öntsd szavakba érzéseidet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ma olyan pénz állhat a házhoz, amire talán nem is számítottál. De az is lehet, hogy olyan ajánlattal keresnek meg, ami még akkor is elgondolkodtathat, ha egyébként nem állt szándékodban változtatni. A munkahelyeden olyan események történhetnek, amiktől jó kedvre derülsz.