Kos
III. 21. – IV. 19.

Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak, ez lehet az oka annak, hogy hibák csúszhatnak a tevékenységeidbe. Így aztán, amit ma elvégzel, azt holnap ne felejtsd el ellenőrizni. A hibákat így kijavíthatod, és nem lesz belőlük semmi gond.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Ámulatba ejtő módon tudsz belelátni embertársaid lelkébe és fejébe. A megérzéseid átlagon felül működnek, ezért hallgatni kellene rájuk, mert így kerülheted el a bajokat, illetve kedvező lehetőségeket is ki tudsz aknázni.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Amennyiben párkapcsolatban élsz, akkor a társaddal nem lesz ma könnyű kommunikálni – sokkal makacsabb lesz, mint korábban bármikor. Ezért nincs értelme erőt és energiát fektetni abba, hogy meggyőzd őt. Inkább várj vele a jövő hét közepéig.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napod fantasztikus lehet, ha a kedvesedtől nem vársz el olyasmit, amiről pontosan tudod, hogy képtelen megtenni. Közlekedés során kisebb-nagyobb bosszúság érhet, amin azért nem érdemes felhúzni magad, mert az akaratodtól teljesen független.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy az érdeklődésed a mai napon az okkultizmus, az ezotéria, a misztika felé fordul. A környezetedben van egy olyan személy, akivel erről beszélgethetsz. Amit elmond, abból nem csak erőt meríthetsz, hanem világosság gyúl a fejedben is: tudni fogod, mit kell a jövőben tenned.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Legszívesebben álmodozással töltenéd a mai napot. A legjobb az lenne, ha tényleg elengednéd magad, és csak olyasmivel foglalkoznál, ami boldoggá tesz. Ha párkapcsolatban élsz, a társad makacs magatartása miatt felszökhet a vérnyomásod…

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon nem igazán kívánod praktikus dolgokra fecsérelni a drága idődet, sokkal fogékonyabb vagy mások hangulataira. Remek alkalom kínálkozik bensőséges eszmecserékre, amik lelkileg, szellemileg feltölthetnek.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A gondolkodásod a mai napon kissé fegyelmezetlenné válhat. A gyakorlati kérdések hidegen hagynak, nyugodtan add át magad szárnyaló fantáziád világának. A lényeg, hogy most lazíts és élvezd ki ezt a pillanatot. Ami ma eszedbe jut, azt később meg is valósíthatod.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A spirituális és okkult témákban való elmélyülés ma boldoggá tehet. Ráadásul olyan élményben is részed lehet, amelynek hatására jobban megértheted, hogy az életedben mi miért történt veled.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Fantasztikus ízkombinációt alkothatnál a konyhádban, a mai nap ugyanis kiváló a vendégvárásra és a vendégjárásra. De ma fennállhat a megtévesztés veszélye is. Ezért maradj teljes mértékben őszinte, nyílt, egyenes, és fejezd ki magad egyértelműen.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A tapintatosság ma nem erősséged. Ha ennek tudatában vagy, akkor rákényszerítheted magad arra, hogy finoman fogalmazz, ezzel pedig máris elkerülheted azokat a kellemetlen helyzeteket, amik miatt később álmatlanul forgolódhatsz éjszakánként.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Tölts több időt a rokonaiddal.  A mai nap kiváló ingatlannal kapcsolatos dolgok intézésére. Ha valamennyire uralni tudod felgyorsult agyműködésedet, akkor remekül megértetheted magad másokkal, és olyan eredményt érhetsz el, amire vágyakozol.