Kos
III. 21. – IV. 19.

Még az is lehet, hogy ma kevés kedvet érezhetsz a munkára. Inkább csak szórakoznál, olyan dolgokat csinálnál, amik örömet szereznek, de kevésbé hasznosak. Érdemes lenne elmenned egy adventi vásárba – ott pompásan érezheted magad.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai nap kiváló a pénzköltésre. Olyan dolgokat vásárolhatsz, amik boldoggá tesznek, jó kedvre derítenek. Különösen akkor, ha olyanokkal teszed ezt, akiket szeretsz, akik közel állnak hozzád. Ha dolgoznod kell, jó formában leszel.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A házasságokban, régi együttélésekben a társad ma sokkal jobban figyel rád, mint bármikor. Ezért, ha a tilosban jársz, akkor különösen nagy óvatosságra van szükség, hogy ne bukj le. Baráti társaságban élvezni fogod a nap minden percét.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Ha egy ideje azt fontolgatod, hogy mást is beavatnál a magánéleted titkaiba, akkor ma jött el a pillanat, hogy a tettek mezejére lépj. Remek bizalmast választasz, aki nem fog elárulni. És, ha elmondod mindazt, amit rejtegetsz, lelkileg megkönnyebbülsz, és jó tanácsot is kaphatsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy elgondolkodsz: változtatni kellene az életeden, valami újba kellene belefognod. Egyre nehezebben tudod ugyanis a jelen helyzetet elviselni. Beszélj erről egy olyan személlyel, akinek adsz a szavára, mert amit mond, az bejön.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A pénz ma inkább megy, mint jön. Ennek pedig az elsődleges oka az lehet, hogy olyan dolgokat is megvásárolhatsz, amikkel másoknak szerezhetsz örömet. Olyan sztorit hallhatsz, ami miatt hirtelen azt sem tudod, fiú vagy-e, vagy lány.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai nap kiváló arra, hogy régi kollégákkal találkozz. Illetve olyanokkal szervezz közös programot, akikkel egykor fontos és jó kapcsolatot ápoltál. Ellátogathatnál adventi vásárba is, puncsot kortyolgathatnál, és mézes süteményeket falatozhatnál.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Olyan valakivel töltheted a napot, akinek a társaságában nagyon jól érezheted magad. Ha lehet, akkor ma hanyagold a munkát, és add át magad az élvezeteknek. Ha ez nem lehetséges, akkor szedd össze magad, és mosolyogj mindenkire.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai nap kiváló egy kis pénz elköltésére: olyan dolgokat vehetsz meg, amikkel másoknak is örömet szerezhetsz. Ha dolgoznod kell, akkor sem lesz okod panaszra, mert kiváló teljesítményt nyújthatsz, és extra bevételre tehetsz szert.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Romantikus hangulatba kerülhetsz a mai napon. Olyan találkozásban is részed lehet, ami miatt határtalanul jó kedvre derülhetsz. Ha adventi vásárban múlatod az idődet, akkor ne hagyd ki a fűszeres forralt bort, a kemencés lángost és a kürtős kalácsot.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha külföldre utazol, pompásan érezheted magad. Olyan dolgokat is megvásárolhatsz, amik nem kellenek, viszont a birtoklásuk örömet szerez. Az értéktárgyaidra fokozottabban ügyelj, mert lopásveszélyes a mai nap.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Fantasztikus pillanatokat élhetsz át akkor, ha ma kapcsolatba kerülsz a művészetekkel. De az is lehet, hogy olyan valakivel töltheted az idődet, aki miatt romantikus érzések keríthetnek hatalmukba.