Kos
III. 21. – IV. 19.

Amennyiben barátokkal, jó ismerősökkel töltöd a napodat, remekül érezheted magad. Valakinek szüksége van az elismerő szavaidra. Ha vásárolsz, olyan dolgokhoz juthatsz hozzá, amik tetszenek, amikkel valakinek örömet szerezhetsz, és amik nagyon megérik az árukat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A meglévő párkapcsolatokban hazugságok vagy félrevezetések okozhatnak gondot. Esetleg a partnered jobban előtérbe helyezi a barátokat, mint téged, amit nem hagyhatsz szó nélkül. De légy diplomatikus, fogalmazz finoman, így érheted el a célod.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha kommunikációról van szó, akkor ma a helyzet magaslatán állhatsz. Sőt, az állatövben a jegyek közül te fejezed ki magad a legjobban. Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad olyan dologgal állhat elő, amit meg kellene fontolnod, és igent kellene mondanod rá.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Összességében nem lehet okod panaszra, mert az élet több területén alakulhatnak úgy a dolgok, ahogyan azt elképzelted. A szerelmi kapcsolatokban neked kellene engedni, akkor lesz béke és nyugalom. Vásárlásra kiváló a mai nap.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Még az is lehet, hogy valaki olyannal találkozol, akiről hosszú ideje nem tudsz semmit. A vele való beszélgetés feldobhat. Ha van testvéred, akkor jobban kellene figyelned rá, mert nehéz helyzetbe kerülhet, amiből csak a te segítségeddel keveredhet ki.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai nap kiváló arra, hogy barátokkal, jó ismerősökkel találkozz, és olyan dolgokat tegyél meg, amik nagyban hozzájárulhatnak ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben. Egy kollégád magánéletében olyan változások történhetnek, amik befolyással lesznek a későbbi életedre.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha egy mód van rá, akkor ma legyél a szeretteiddel, akiket boldoggá tehet a törődésed. A mai nap alkalmas arra, hogy olyan új dologba kezdj, amiről nem is gondolnád, hogy milyen fantasztikus sikereket érhetsz el benne. Jobban ügyelj a pénzedre!

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Olyan mondatok hangozhatnak el, amik miatt úgy érezheted, mintha hájjal kenegetnének. Illetve te is tudsz olyan dolgokat mondani, amikkel másoknak örömet szerezhetsz. Töltsd a barátaiddal a mai napot, remekül szórakozhatsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy azok a dolgok, amik miatt korábban nehéz helyzetbe kerültél, semmivé foszlanak. Sőt, az a csoda is megtörténhet, hogy valaki olyan kér tőled bocsánatot, akiről ezt nem gondoltad volna. Egy kollégával remekül kijöhetsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Történjen bármi, nagyon fontos, hogy tisztességes és becsületes maradj. Ha így teszel, akkor a későbbiekben nem alakul ki olyan helyzet, ami miatt nem jön éjszakánként álom a szemedre. A pénzügyekkel kapcsolatban minden okod meg lehet az örömre.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A mai nap kiváló az ajándékvásárlásra. Illetve, ha mindet beszerezted, nagyon figyelj, hova dugod el, mert megtörténhet, hogy amikor kellene, nem fog eszedbe jutni. Ha szülő vagy, gyermeked miatt boldogságot érezhetsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A munkahelyeden olyan események történhetnek, amik hatására bebetonozhatod a helyedet. A felettesed is elégedett lehet a teljesítményeddel. Olyan változások is kilátásban vannak, amik lehetővé teszik, hogy egy ellenszenves kollégával ne kelljen kapcsolatba kerülnöd.