Kos
III. 21. – IV. 19.

A szerelmi kapcsolatodban olyan esemény következhet be, aminek hatására erősebbé válhat a pároddal való viszonyod. A munkában, megélhetésben is olyan helyzet állhat elő, ami miatt inkább erkölcsi, mint anyagi elismerésben lehet részed. Barátod hálás lesz a dicséretedért.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Most mindennél fontosabb, hogy megőrizd az egészséged. A mai nap az orvosi vizsgálaton kívül arra is kiváló, hogy olyasmit tegyél, ami már hosszabb ideje foglalkoztat, eddig azonban nem mertél belevágni. Ha párkapcsolatban élsz, társadnak szüksége lesz a támogatásodra.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Amennyiben régóta élsz párkapcsolatban, a társadnak nagyobb szüksége lesz most rád. Ugyanakkor előfordulhat, hogy ezt úgy adja elő, hogy megterhelő lehet a számodra. Külföldi kiruccanáshoz kiváló a mai nap, az utazás során olyan dolgokhoz juthatsz, amik boldoggá tehetnek.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Még az is lehet, hogy olyan pénz ütheti a markodat, ami miatt határtalanul boldog lehetsz. Olyan munka végzésére is lehetőséged nyílhat, amit nemcsak, hogy jól megfizetnek, hanem örömet is okozhat. A párkapcsolatodban varázslatos pillanatot élhetsz át.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Változtatnod kell a viselkedéseden, ha nem akarod, hogy a magánéletedben minden a feje tetejére álljon. Próbálj meg nem dirigálni, hanem inkább alkalmazkodni a társadhoz, mert ha így folytatod, megbetegítheted őt. Sőt, talán a menekülési útvonalat keresheti.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Összejöhetsz valakivel, akivel olyan boldogságot élhettek át, amivel eddig csak regényekben, vagy hollywoodi szerelmes filmekben találkozhattál. A munkában olyan változások történhetnek, amik miatt több feladat szakadhat a nyakadba.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Több olyan ember van a környezetedben, akikkel nagyon nehéz a kommunikáció. De az is lehet, hogy egy olyan személlyel találkozol majd, akivel a múltban szorosabb kapcsolatban voltál. Olyan emlékeket ébreszthet fel benned, amiktől könnyekre fakadhatsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A mai nap kiváló arra, hogy olyan dolgokat tegyél meg, amik a lelkedet és a szellemedet is feltöltik. Nehéz helyzet alakulhat ki egy rokonoddal, ezért most nagyon fontos, hogy senkinek se mondj semmit. Így megőrizheted a békét és a nyugalmat a magánéletedben.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Még az is lehet, hogy megfordul a fejedben: idegen országban kellene munkát vállalnod. Nemcsak a jobb boldogulás miatt, hanem azért is, hogy kilométerekben mérhető távolságba kerülj azoktól emberektől, akik az elmúlt időszakban sokat ártottak neked.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Előfordulhat, hogy felhívnak a régi munkahelyedről. Egy korábbi kolléga jelentkezhet, és olyan dolgokat mondhat el, amik jókedvre deríthetnek. Ma támadhat egy olyan őszinte pillanatod, amikor képes leszel szembenézni a valósággal.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan titok juthat a tudomásodra, ami segítségével jó időben lehetsz jó helyen, és ezt kihasználva előnyös helyzethez juthatsz. Ha szülő vagy, gyermekeddel légy következetes, ellenkező esetben nehezen kezelhetővé válik.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy olyan varázslatos helyzetbe kerülhetsz, ami miatt irigyeid száma hirtelen megduplázódhat. A mai nap alkalmas arra, hogy vásárolni menj, és beszerezd a fontosabb dolgokat. A külföldi utazásod viszont másként alakulhat, mint ahogyan azt tervezted.