Horoszkóp 2016. 12. 07.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Izgalmakban bővelkedhet a mai nap. Olyan találkozásban lehet részed, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. Egy baráti kapcsolatban olyan változás történhet, amely miatt talán örömkönnyeket ejthetsz. Anyagi ügyeid jól alakulhatnak.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Nagyon meg kell válogatnod, hogy kinek, mit mondasz. Különösen, hogy az élet több területén irigylésre méltó helyzetbe kerülsz. Nincs szükség arra, hogy újabb irigyekre tegyél szert, akik a hátad mögött aknásíthatják a terepet.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Akinek olyan barátai vannak, mint neked, annak nem lehet oka panaszra. Különösen ezen a héten, amikor a kapcsolataidnak köszönhetően az élet több területén érhetsz el irigylésre méltó sikereket. A régi párkapcsolatokban társad makacs viselkedése kiboríthat.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A mai napon több az irigy és rosszindulatú ember a környezetedben. Ráadásul lelkileg sokkal érzékenyebb vagy, mint korábban bármikor. Ez a kettő együttesen adhatja, hogy olyan dolgot is a szívedre vehetsz, amelyet azelőtt észre sem vettél.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A házasságokban, régi párkapcsolatokban a társad igyekszik a tenyerén hordozni téged. Vedd észre és értékeld, mert ellenkező esetben megsértődhet, és nagyobb erőket kell majd fordítanod a kiengesztelésére. Pénzügyek terén hajlamossá válhatsz a túlköltekezésre.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Olyan munka szakadhat a nyakadba, amelynek végzéséhez kevesebb kedvet érezhetsz, de az is lehet, hogy kolléga viselkedése miatt eshetsz egyik döbbenetből a másikba. Kiváló a nap banki, biztosítási, hivatalos ügyek intézésére.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Meg akarsz szabadulni minden korlátozástól és mindennel szemben hajlamossá válhatsz a lázadásra. Ez nehézségeket okozhat a másokkal való viszonyodban, különösen a hatalmi pozícióban lévőkkel szemben. Egészségedre jobban ügyelj.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A párkapcsolat ege vakítóan kék lesz. Vagyis boldognak és elégedettnek érezheted magad a magánéletedben történő események miatt. Még az is lehet, hogy olyan vallomásra ragadtatod magad, amelytől a kedvesed egyik ámulatból a másikba eshet.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Ha szülő vagy, gyermeked miatt boldognak érezheted magad. A munkahelyeden új helyzet alakulhat ki, amikor még nagyobb terhek nehezedhetnek a válladra. Érdemes a mai napra időzíteni a karácsonyi ajándékok vásárlását, mert jutányosan juthatsz szép dolgokhoz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének. Rokon az idegeidre mehet. Ha nem akarsz veszekedni, akkor sokkal türelmesebbnek kellene vele lenned. Ha költözködésen töröd a fejed, akkor ezzel várj még egy kicsit. Kollégával tarts három lépés távolságot.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Meglehet, hogy sokkal népszerűbb leszel, sőt, lesznek olyanok, akiket hatalmukba keríthet az irigység és a féltékenység érzése, amely előtt teljesen tehetetlenül állhatsz. Az egészséged megőrzéséért ma sokat tehetsz.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ugyan nem fogsz térdig gázolni az ezresekben, de nem lesz okod panaszra, ha pénzről van szó. A magánéletedben is olyan változások történhetnek, amelyek jó hatással lesznek a biztonságérzetedre. Házi kedvenc, kis négylábú boldoggá tehet.