Horoszkóp 2016. 12. 06.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Valaki olyannal futhatsz össze, akire az utóbbi időben többször gondoltál, de a gondolat teremtő erejét az élet más területén is élvezheted. Olyan sikerekben lehet részed, amely miatt irigyeid száma annyi lehet, mint égen a csillag.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Vannak olyan emberek, akiket akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Ne idegeskedj, bármennyire bosszantó ezeknek az embereknek a viselkedése. Ne pazarold rájuk az energiáidat. A párkapcsolatokban nyugalom várható.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Barát vagy jó ismerős segítségével olyan lehetőségre bukkanhatsz, amely kihúz a slamasztikából, de az is megtörténhet, hogy összefutsz egy olyan személlyel, akinek a hatására felgyorsulhat a szívverésed…

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Glória fog ragyogni a fejed fölött: a munkahelyeden sztár lehetsz, és felettesed elismerésében részesülhetsz. Ha munkanélküli vagy, és szeretnél kenyérkereseti forráshoz jutni, akkor a mai napon kellene aktiválni magad, mert amire vágysz, az sikerülhet.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A társad olyan dologgal állhat elő, amely miatt boldognak érezheted magad, de az is lehet, hogy egy régi vágyadat teljesíti most a sors, ami miatt rengeteget fáradtál. Ha pénzről van szó, akkor nem lesz okod panaszra!

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Az élet több területén érhetsz el sikereket. Amennyiben a baráttal töltöd időd egy részét, remekül érezhetitek magatokat. Olyan témák is terítékre kerülhetnek, amelyek neked rendkívül fontosak. Ha beszélni tudsz róluk, máris jól érezheted magad.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon a szerelem ege vakítóan kék lesz! Boldognak és elégedettnek érezheted magad a magánéleted alakulása miatt. A régi párkapcsolatokban olyan téma kerülhet terítékre, amely régóta foglalkoztathat…

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Még az is lehet, hogy kiderülhet: nélkülözhetetlen vagy. Kollégával remekül kijöhetsz, és a feladataidat tökéletesen elláthatod. Váratlan találkozás miatt feldobottnak érezheted magad. Valakit dicsérj meg, mert megérdemli, és a szavaid boldoggá teszik őt.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Becsaphat a villám! Ha még nem vagy szerelmes, Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Ha titkos viszonyt folytatsz, akkor ennek a kapcsolatnak, illetve helyzetnek az izgalma miatt feldobott lelkiállapotba kerülhetsz. Értéktárgyaidra jobban ügyelj.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Őrült lesz a munkatempó, valószínűleg teljes intenzitással kell ma dolgoznod. Új dologban próbálhatod ki magad, sőt, az életnek olyan területéhez is vonzódhatsz, amiről többek véleménye az, hogy veszélyes.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Nem annyira önmagad, mint inkább közeli hozzátartozóért izgulhatsz. De az is lehet, hogy egy barátnak szüksége van a segítségedre, mert ezáltal talán még egy komolyabb betegségből is kilábalhat. Ma élvezheted a gondolat teremtő erejét, ami megfordul a fejedben, az meg is valósulhat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Előfordulhat, hogy olyan pénz üti a markod, amely az adóhivatal szeme elől rejtve maradhat, mi több, még félre is tudsz tenni belőle. Sokkal engedékenyebb vagy, mint máskor, ezért a kapcsolataid gyümölcsözőek lehetnek.