Horoszkóp 2016. 12. 05.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai nap tartogat érdekességeket a szerelem területén, különösen, hogy úgy érezheted, hogy a társad mindig a problémákat látja. De mivel a kommunikáció napja a mai, elérheted nála mindazt, amit szeretnél.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Olyan váratlan esemény történhet a mai napon, amely miatt hirtelen azt sem tudod, hogy ébren vagy-e, esetleg csak álmodsz? Rosszindulatú emberekben nincs hiány, ráadásul energiavámpír is lehet a környezetedben, akitől tarts nagyobb távolságot.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kedvez a mai nap külföldi utazásnak, hivatalos ügyek intézésének, ha tanulmányokat folytatsz, kirobbanó formában lehetsz. Mindent gyorsan elsajátíthatsz, és a memóriád is fantasztikusan működhet. Külföldi utazás sikeres lesz, feltölti energiaraktáraidat.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

A munkában történhetnek olyan változások, amelyeket korábban talán el sem tudtál volna képzelni. Ha nincs állásod, most egészen biztos, hogy nem maradsz munka, pénzkereset nélkül. Az egészséged megőrzésére nagyobb figyelmet kellene fordítani.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Kedvez a mai nap minden külfölddel kapcsolatos ügyletnek. Ha vizsgázol, felvételizel, tanulmányokat folytatsz, minden okod meg lehet majd az örömre. A környezetedben több az olyan személy, akivel jó kapcsolatot ápolhatsz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Még az is lehet, hogy egy vírus ledönthet a lábadról. Ha már egészségi problémával küszködsz, akkor a mai napon sokat tehetsz a gyógyulásod érdekében. Minden esély meg lesz arra, hogy belebonyolódj egy szerelmi kalandba, ami rövid ideig tart majd.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha még nem vagy szerelmes, Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. A meglévő kapcsolatokban olyan változás következhet be, amely miatt boldogságodban fülig érhet a szád. Ha szülő vagy, gyermeked miatt büszkeséget és örömöt érezhetsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Egy váratlan dolog következtében még az is lehet, hogy át kell szervezned a mai napodat. De az is megtörténhet, hogy valakinek a hibája miatt neked kell tartanod a hátad. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének. Amire most kiadsz, nagyon megéri az árát.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Megtörténhet, hogy valaki iránt egészen másként érzel, mint eddig. Eljött az ideje annak is, hogy megfogalmazd, mit és hogyan érzel. Ne félj, nem fog senki elutasítani. Kedvez a mai nap külföldi utazásnak, olyan esemény történhet, amely miatt más színben láthatod a világot.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Három dolog fontos a mai napon: a pénz, a pénz és a pénz. Olyan helyről is jön, ahonnan nem vártad, de az is megtörténhet, hogy visszakapod mindazt, amit kölcsön adtál, vagy amit eddig nem fizettek ki. Kolléga utálatos magatartása elszívhatja az energiáidat.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Csúcsformában lehetsz a mai napon, olyan hihetetlenül nagy energiával rendelkezhetsz, aminek hatására lehetetlennek tűnő feladatokat is el tudsz látni. Baráti kapcsolat fontosabbá válhat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A pénz úgy vonzódik hozzád, mint mágnes a vashoz. Váratlan lehetőség miatt irigyeid száma hirtelen annyi lehet, mint égen a csillag. A hétköznapi rutinon változtatnod kell, ami nem esik nehezedre. Kolléga viselkedése miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben.