Horoszkóp 2016. 12. 04.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Kiváló a mai nap tervezgetésre, mert ami most megfordul a fejedben, azt a későbbiekben véghez tudod vinni. Ha vendégségbe mész, ne tedd ezt üres kézzel. Ha beteg vagy, akkor a mai napon kíméld magad, és ha kell, akkor tölts több időt az ágyban.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Nagyon fontos, hogy a mai napon világosan és egyértelműen fogalmazz, mert a félreérések nem csak most okozhatnak problémát, hanem a későbbiekben is. Pénzügyek terén minden okod meg lehet az örömre, mert nagyon jól vásárolhatsz.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Aki szerelmesebb nálad, az hazudik! Egy találkozás felforgathatja az életedet. Különösen igaz ez abban az esetben, ha olyan kapcsolatban élsz, amelyben nem minden fenékig tejföl. Érdemesebb a nagyobb vásárlásokat ma bonyolítani.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Váratlanul adódhat egy olyan lehetőség, amelyről talán el sem mered hinni, hogy az öledbe csöppent. A titkos szerelmi viszonyokban az együtt töltött idő boldoggá tehet mindkettőtöket, de a közös jövő tervezgetésére nem alkalmas a nap.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Mielőtt megszólalsz, érdemes lenne körülnézni, hogy ki hallja a mondandódat, mert olyan valaki lehet a környezetedben, aki ellophatja az ötleteidet, vagy egyszerűen a hátad mögött árulkodik, és megpróbál keresztbe tenni. Baráttal töltött idő fantasztikus lesz.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Ha pénzről van szó, akkor a csodák napja lehet a mai. Olyan lehetőséget sodorhat utadba az élet, amely miatt a környezetedben több lehet az irigy ember. Sőt, az is lehet, hogy közeli, jó ismerős féltékeny magatartása előtt állhatsz értetlenül.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A társad őszinte érzéseiben biztos lehetsz. Szereted téged, és a kettőtök kapcsolatáért akár nagyobb áldozatra is képes. Ám ugyanezt várja el tőled, ami talán most neked kicsit nehezebben mehet. Pénzügyeid jól alakulnak.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

A baráti kapcsolatokban olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a kedélyállapotodra. Ha ma dolgoznod kell, akkor nagyon jó teljesítményt nyújthatsz, és ezzel kivívhatod a felettesed elismerését. Sőt, talán jutalomban is részesülhetsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kreatív, ihletett gondolkodás lehet rád a jellemző. Fantáziád szárnyalhat, rendkívül fogékony lehetsz a szépségre és a harmóniára. Ha ilyen jellegű feladatot látsz el, akkor csúcsformában lehetsz, és sikert sikerre halmozhatsz. Új recept kipróbálásra jó a nap.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A párkapcsolatokban sok minden alakulhat úgy, ahogyan azt szeretnéd. A kedvesed sok mindenre hajlandó, mert imád téged. Ha dolgoznod kell, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy megmutasd, mennyire jó munkaerő vagy. Falatozást ne vidd túlzásba.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A párkapcsolatokban olyan téma kerülhet terítékre, amely indulatokat válthat ki belőled. Ezért fontos, hogy az irigység vagy a féltékenység érzését száműzd, mert az eredményes kommunikációhoz hideg fejre van szükség. Külföldi utazás jól sikerülhet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Kiváló a nap a ház körüli munkák végzésére. Remekül megoldhatsz olyan feladatokat, amelyekkel egy ideje nem tudsz már dűlőre jutni. Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak, amit ma megtanulsz, arra mindig emlékezni fogsz.