Horoszkóp 2016. 12. 03.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A régi párkapcsolatoknak nagyon jót tesz a közös program, különösen, ha szigorúan kettesben töltitek az időtöket, mert így újra egymásra találhattok. A társad úgy érezheti: óriási szerencséje van veled, igazi főnyeremény vagy. Utazás szerencsésen alakul.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Minden, amit ma kezdesz, az a későbbiekben hallatlanul sikeres lehet. Töltsd szórakozással, kikapcsolódással a mai napot. Ha vannak a környezetedben kisebb gyermekek, akkor velük remekül eltöltheted az idődet. Ha beteg vagy, ma maradj ágyban.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha szülő vagy, gyermekeddel a mai közös program fantasztikus lesz. Ha belül dühösnek érzed magad, akkor végezz valamilyen fizikailag megterhelő rutinmunkát, amely nagyobb koncentrációt igényel!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Olyan beszélgetésre kerülhet ma sor, ami felvillanyoz, örömmel tölt el. Nem kedvez viszont az idő a kétes kimenetelűnek tartott tevékenységeknek, mert ez miatt később nagyon megütheted a bokádat.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Ha párkapcsolatban élsz, fantasztikus pillanatokat élhetsz át. Fortuna istenasszony támogatását is élvezheted, ezért ne hagyd ma ki a szerencsejátékokat, mert még akár a fődíjat is megnyerheted. Utazás során fantasztikus élményekben lehet részed.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, nem lesz okod panaszra. Olyan eredményeket is elérhetsz, amelyek miatt korábban talán szorongtál. Arra azonban ügyelj, hogy ne lépj senkinek a tyúkszemére, mert ezzel ellenségeid táborát növelheted.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Amennyiben szülő vagy, a csemetéd viselkedése miatt elégedettséget érezhetsz. Sőt a vele történő események hatására talán büszkeségtől dagadhat a kebled. Mindenféle pénzügyi kockázatvállalás jól fog elsülni, elsősorban a te pozitív hozzáállásodnak köszönhetően.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Kiváló a mai nap arra, hogy rendet tegyél az otthonodban, hogy megszabadulj azoktól a tárgyaktól, amelyekre nincs szükséged. Jól tennéd, ha most jótékonykodnál, és olyan dolgokat csinálnál, amivel másoknak örömet szerezhetsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kellő türelemmel rendelkezhetsz a mai napon, ennek hála olyasmivel tudsz foglalkozni, amivel csak lassan, lépésről-lépésre lehet haladni. Elmélyült odafigyelésednek köszönhetően olyan sikereket érhetsz el, hogy büszke lehetsz saját magadra.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Energiáidat most ellenőrzés alatt tudod tartani és be tudod osztani, így nem lesz gondod egy elhúzódó munka pontos végrehajtásával. Sőt, általa képessé válhatsz alaposan megfigyelni önmagadat, és ezáltal rengeteget tanulhatsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Ha önfegyelemről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz. Vagyis a mai nap jó alkalom arra, hogy személyes gyarapodásodat, önismeretedet fejleszd, vagy komoly munkába kezdj. Külföldi utazás fantasztikus lesz!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Elegendő lendület és kitartás lesz benned, így aztán olyan dolgokat is véghez tudsz vinni, amelyek már talán régebb óta érlelődnek benned. Művészi élményekben is részed lehet, ami boldoggá tesz. Ha szülő vagy, csemetédre büszke lehetsz.