Horoszkóp 2016. 12. 02.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A mai napon kellene előhozakodni olyan témákkal, amelyek bátran nevezhetők kényesnek. Ugyanis nincs olyan dolog, amelyet ne tudnál megbeszélni, vagy amelyben ne tudnál elérni olyan eredményt, mint amit szeretnél. Találkozás felvillanyozhat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A munkában, megélhetésben sok dolog alakulhat ma a kedved szerint. Ha változtatni szeretnél az életeden, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy megtedd az első lépéseket. Kiváló az idő külföldi kiruccanásra, lazításra.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A szerelem ege vakítóan kék lesz! Boldognak és elégedettnek érezheted magad az érzelmi életedben történő változások miatt. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt is fülig érhet a szád. Környezetedben valaki a segítségedre szorul.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Kiváló a mai nap fontosabb megbeszélésekre, különösen, ha a jövőről, az elkövetkezendő időről van szó. Remekül képviselheted ma a saját érdekeidet, úgy tudod csűrni-csavarni a dolgokat, hogy még jobban jöhetsz ki a helyzetből, mint amire számítottál.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Meglehet, hogy összehoz a sors egy olyan személlyel, akivel el tudnád képzelni az életedet. A meglévő kapcsolatokban olyan esemény történhet, amelynek hatására újabb szálakkal kötődhettek egymáshoz. Nagyobb vásárlásra jó a nap.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A mai napon olyan kiadásra kerülhet sor, amely nagyon megéri az árát. Rokonnal elsősorban az ő számára fontos dolgok kerülhetnek terítékre. A véleményedet ne rejtsd véka alá, mert hálás lesz minden tanácsodért.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Még azok a kapcsolatok is rendbe jöhetnek, amelyekben nem volt minden fenékig tejföl. Elsősorban az elfogadó magatartásod miatt alakulhatnak úgy a dolgok, ahogyan nem csak te, hanem mások is szeretnék. Valaki meglepetése boldoggá tehet.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ma minden idegszáladdal a pénzre koncentrálhatsz, ami nagyon helyes, mert a sors olyan lehetőségeket sodorhat az utadba, amelyet kihasználva jelentős összegre tehetsz szert. Sőt, talán még tartalékot is képezhetsz.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Kiváló a mai nap fontosabb megbeszélésekre, mert sok minden alakulhat úgy, ahogyan arra vágyakozol. Ha külföldre utazol, azt a lehető legjobbkor teszed, mert élményekben és eredményekben is fantasztikus lehet a mai nap.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

A tettek mezejére kellene lépned a mai napon, mert jól tudod képviselni a saját érdekeidet. Meg tudod védeni magad, és ki tudsz állni az mellett, amiben hiszel, amit végezni szeretnél. Olyan helyről jöhet pénz a mai napon, ahonnan talán nem is várod.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Remek az idő külföldi kiruccanásra: fantasztikus élményekben lehet részed, amivel feltöltheted az energiaraktáraidat. Amibe a mai napon belekezdesz, azzal rendkívüli sikereket érhetsz el a következő időben. Nagyobb vásárlást ma bonyolíts.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Még az is lehet, hogy ami valakinek pech, az neked óriási szerencse. A sors olyan lehetőséget sodorhat az utadba, amelyet gondolkodás nélkül ki kellene használni. A régi párkapcsolatokban nagy lesz az egyetértés.