Horoszkóp 2016. 12. 01.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Fizikai energiáid a mai napon alacsonyabbak az átlagosnál, ezért jó lenne, ha most nem vinnéd túlzásba a fizikai tevékenységet. Világosan látod egy közeli ismerősöd helyzetét, de ne adj neki tanácsokat, mert ezzel megsértheted őt.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

A mai napon hajlamos vagy felvenni a romantika rózsaszínű szemüvegét, és olyan dolgokat gondolhatsz a környezetedben élőkről, amivel nem rendelkeznek. Megtörténhet, hogy egy régi kapcsolat a mai napon megszűnik.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Előfordulhat, hogy valaki turkál a zsebedben. A te pénzügyi helyzeted lesz a fő témája, és olyan dolgokra vetemedhet, amelyek mélyen felháboríthatnak téged. Védd meg magad, ne hagyj semmit sem szó nélkül, mert az illető akár a fejedre is nőhet.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Mind fizikailag, mind szellemileg a mai napon kissé letörtnek érezheted magad. Nyugi, ez a nap is elmúlik egyszer, és az ilyen helyzetnek a végére pontot tehetsz. Ha külföldre utazol, vigyél magaddal sokkal több pénzt, és nem árt, ha biztosítást is kötsz…

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Minden esély meg van arra, hogy valakit félreismerj, és olyan dolgokat feltételezz róla, amikkel nem rendelkezik. Ha van testvéred, szüksége van a támogatásodra.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Nem kedvez a mai nap a nagy energiákat igénylő feladatok elvégzésének. Ha egy mód van rá, akkor lazíts, és foglalkozz olyan dolgokkal, amelyek örömet szerezhetnek. Kellemetlen téma kerülhet terítékre, de muszáj beszélni a dologról.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Ha az a vágyad, hogy megússz egy megmérettetést, akkor jó, ha tudod, a hazugság a visszájára fordulhat. Ezért fontos ma az őszinteség, így elkerülheted, hogy később nehéz, sőt, válságos helyzetbe kerülj.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Előfordulhat, hogy olyan valakire vágyakozol, aki csak a hollywoodi filmekben bukkan fel. Próbálj meg a realitások talaján maradni, így elkerülheted a csalódást és a kiábrándulást. Ha pénzről van szó, nem lesz okod panaszra, lesz mit aprítani a tejbe.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Nem kedvez az idő ingatlannal vagy rokonokkal kapcsolatos ügyek intézésének, mert olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt legszívesebben a falba verhetnéd a fejed. Olyan valaki juthat az eszedbe, akivel korábban szoros volt a kapcsolatod, és aki hiányozhat.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Megtörténhet, hogy valaki hazugságokat, rágalmakat terjeszthet rólad. Ki kell állnod önmagadért, mert így kerülheted el, hogy kínos helyzetbe kerülj, vagy elveszítsd azt, ami mindennél fontosabb a számodra.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Bármi történjen is veled a mai napon, az nagyobb hatást gyakorolhat rád, és mélyebben fog érinteni, mint általában. A mai csillagállás arra szólít fel, hogy valóban részesévé válj minden élménynek. Pénzedre, értékeidre jobban ügyelj.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Hatalmába keríthet a romantikus rajongás. Illetve nehezedre eshet az igazsággal szembesülés, így aztán belebonyolódhatsz egy olyan helyzetbe, amiből később nehéz lesz kimászni. A munkahelyeden furcsa helyzet alakulhat ki. Meg kell védeni magad.