Horoszkóp 2016. 11. 29.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan emberek társaságát keresheted, akik teljesen mások, mint amilyen te vagy, de ami kezdetben vonz, az később taszítani fog. Olyan személyről hallhatsz rossz hírt, akivel nagyon régen találkoztál – amit hallasz, az megrázhat.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Jó nap lehet ez a mai a befektetésekre. Persze csak akkor, ha nem sajnálod az időt az alapos vizsgálódásra. Ugyanis attól, hogy valami új és izgalmas, még távolról sem elég indok arra, hogy pénzt fektess bele. Kollégával szemben légy toleráns.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Ha pénzről van szó, akkor a mai napon erőteljes hullámzás lehet az anyagiakra a jellemző, ugyanis nyereségre is szert tehetsz, de közben könyvelésed kiadás oldala is mozgásba lendülhet. A párkapcsolatokban minden úgy alakul, ahogy szeretnéd.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Az újdonságok és izgalmak iránti vágyad új emberekkel hozhat össze. Még az is lehet, hogy rád talál a szerelem! Ha már szerelmes vagy, akkor olyan változások történhetnek a kapcsolatban, amelyre talán a legmerészebb álmaidban gondoltál csak.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A munkához próbálj meg a mai napon úgy hozzáállni, hogy más is hozzáférjen. Nem kell neked agyon hajszolni magadat. Olyan találkozásban lehet részed, amelynek hatására elgondolkodhatsz azon, vajon miért nem sikerül az, amit annyira szeretnél.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Nem ajánlott senkivel közös ügyletbe kezdeni. Még akkor sem, ha úgy látod, hogy ez minden idők egyik legjobb pénzkereseti lehetősége. Mert sajnos abból, amit most látsz, a későbbiekben semmi sem lesz. Balesetveszélyes a nap, légy óvatosabb.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

A mai napon keresheted az újat, a szokatlant és ezt valószínűleg úgy találhatod meg, hogy olyasmit teszel, vagy olyan helyre mész, ami általában nem tartozik a szokásaid közé. Az is lehet, hogy új emberekkel hoz össze a sors, akiktől sokat tanulhatsz.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Figyeld meg a saját reakcióidat, így lehetőséged lesz önmagad jobb megismerésére. Váratlanul olyan helyzet teremtődhet, amely miatt csak kapkodod a csodálkozástól a fejed. Balesetveszélyes a nap, ne rohanj, ne kapkodj.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Az újdonság hajszolása lehet úrrá feletted, légy tehát sokkal óvatosabb, különösen, ha pénzről van szó. A munkahelyeden újabbnál újabb ötleteket várnak tőled, amivel nem lesz nehéz előrukkolni, mert rendkívül kreatív vagy ma.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Váratlan fordulatokban bővelkedhet a mai nap. Lesznek közöttük olyanok, amelyeknek örülsz, és olyanok is, amely miatt bosszankodhatsz. A párkapcsolatokban minden úgy alakul, ahogyan szeretnéd. A döntés a kezedben van.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

A most kezdődő kapcsolat valószínűleg különös, ám rövid életű lesz. De ebben a viszonyban megtalálhatod, illetve megkaphatod mindazt, amire már jó ideje vágyakozol. Kedvez a mai nap a nagyobb vásárlások lebonyolításának.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A mai napon megszáll az ihlet. Előfordulhat, hogy művészi élményben lesz részed, amely feltöltheti szellemi és lelki energiaraktáraidat. Maradj mértékletes, ha falatozásról, italozásról van szó. Pénzügyeid alakulása miatt nem kell aggódnod.