Horoszkóp 2016. 11. 27.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan valakivel kell ma kommunikálnod, akire igazán nem vagy kíváncsi. De az is lehet, hogy olyan dolgok juthatnak eszedbe, amelyet azonnal papírra kell vetned, mert hamar kimegy a fejedből. Ha ma vásárolsz, anyagilag jól járhatsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Könnyen pörlekedő hangulatod támadhat és konfliktusba keveredhetsz. Ha azonban képes vagy termőre fogni a hallatlanul nagy energiádat, akkor elkerülheted a konfliktust és sokra viheted. Váratlan találkozás felvillanyozhat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Kissé veszekedős hangulatban lehetsz. Úgy érezheted, meg kell védened magad, mert talán a becsületed foroghat kockán. Valakit meg kell győznöd valamiről, és sikerrel is járhatsz, mert lesz hozzá elég önbizalmad. Csak ne légy tudálékos!

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Megtörténhet, hogy emésztési probléma merülhet föl. Nagyon jó lenne, ha odafigyelnél arra, hogy mit és mennyit eszel. Kedved támadhat a mai napon kicsinosítani az otthonodat. Szomszédod magatartása miatt ne hergeld magad.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Az lenne a legjobb, ha a mai napon sportolnál, megmozgatnád a tagjaidat, mert nem csak kedvet érezhetsz az ilyesfajta tevékenységhez, hanem fantasztikus eredményt is elérhetsz. Kedvez a mai nap rokoni kapcsolatok ápolásának.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Rengeteg az energiád, de kevés az önfegyelmed, leginkább csak szórakoznál. Rajta hát, ha van rá lehetőséged, akkor lazíts, mindenkinek jár néha egy kis pihenő. Végezz valamilyen aktív és megerőltető, de nem veszélyes fizikai tevékenységet.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Tartsd edzésben magad fizikailag. Ha csalódás ér, akkor ezt ne fojtsd el, inkább igyekezz feldolgozni valami konstruktív módon, különben baleset vagy lázas, fertőzéses betegség lehet belőle. Segíthet a kemény fizikai munka, vagy a sport.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Gondjaid támadhatnak a közösen kezelt pénzügyekkel, de az is lehet, hogy valami többe kerül, mint amennyit te eredetileg szántál volna rá. Hogy ne kerülj hasonló szituációba, jobban tennéd, ha átalakítanád a családi költségvetést. Rokon miatt szomorkás lehet a hangulatod.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Olyan ajándékkal kedveskedhet valaki, ami miatt boldognak érezheted magad. Nincs értelme olyan dolog miatt emészteni magad, amely nem a te akaratodon múlik. Egyszerűen fogadd el a helyzetet, és lépj tovább.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Nagyon energikus vagy, készen állsz a mai napon akár a kemény munkára is. Sportolásra szintén kiváló ez a nap, nagyszerűen érezheted magad anélkül, hogy mindenáron győzni akarnál. Rokonnak ajándékkal kedveskedhetsz.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Olyan dologgal foglalkozhatsz, amely boldoggá tehet. Kiváló a mai nap kulturális eseményre, mert hatására olyan felismerésre tehetsz szert, amely boldoggá, nyitottá és elfogadóvá tehet.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Érzelmeid és a vágyaid igen erőteljesen, sőt szenvedélyesen nyilvánulhatnak meg. Olyan emberekkel kerülhetsz kapcsolatba, akik képesek kiváltani belőled még a legtitkosabb érzelmeidet is. Szexuális kapcsolataid felhevülnek!