Horoszkóp 2016. 11. 26.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

Olyan valaki jut többször az eszedbe, akivel egykor jó és szoros kapcsolatot ápoltál, de nem kizárt az sem, hogy olyannal hoz össze a sors, akit akkor szeretnél leginkább látni, amikor a hátad közepét. Vásárlásra kiváló a nap.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Jutányosan vásárolhatsz ma, de az is lehet, hogy olyan ötleted támadhat, amely extra pénzt hoz. Megtörténhet, hogy olyan helyen találsz pénzt, ahonnan ezt nem vártad. Magabiztosabb és határozottabb vagy, így könnyen elérheted a célodat.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Jó alkalom kínálkozik a mai napon arra, hogy eszmecserét folytass másokkal és új önkifejezési formákat találj. Hallgass a megérzéseidre és a végén még önmagadat is meglepheted, olyan fantasztikus eredményt érhetsz el.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Rengeteg energiával rendelkezel, és ezt most nagyon hasznos lenne fizikai tevékenységre fordítani. Élvezni fogod a dolgot és képes leszel jól csinálni szinte mindent, amibe csak belekezdesz. A szerelem édes angyala is köröz a fejed fölött…

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Légy óvatosabb otthon, mert háztartási baleset érhet, ha kapkodsz. A dolgok ma valószínűleg nem a kedved szerint alakulnak, de ha nyitott és toleránsabb vagy, akkor több dologban sikert érhetsz el.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Veszekedések, feszültségek, konfliktusok törhetnek ma ki otthon. Valami kipattantja az elfojtott problémákat, amire mindenki azonnal reagálhat, és önkéntelenül felhánytorgathatja a régi sérelmeit és csalódásait.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Itt a ragyogó alkalom, hogy tiszta vizet önts a pohárba, de küzdj becsülettel és próbáld megragadni a problémák valódi okát. A vagdalkozásnak csak szipogó orr és könnyes szem lehet a vége. Kiváló a mai nap vásárlás bonyolítására.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Légy különösen óvatos és nagyon vigyázz az egészségedre! Rengeteg energiával rendelkezhetsz és képes leszel nagyon sok mindent megvalósítani, különösen akkor, ha mások hagynak önállóan tevékenykedni. Művészi élmény feltölti szellemi energiaraktáraidat.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Valószínűleg az lenne a legjobb, ha minél több időt töltenél egyedül. Bár nem vagy harcias kedvedben, de annyira a magad feje után mész, hogy nem mutatsz kellő hajlandóságot engedményeket tenni. Még elvárható udvariasságból sem…

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Hajlamossá válhatsz a mai napon meggondolatlanul szórni a pénzt. Mindez általában nem jellemző rád, de most csupa olyan dolgot láthatsz meg, amelyről úgy gondolhatod: nem tudsz nélküle élni. Valakinek szüksége van a dicséretedre.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Értékeid, hiedelmeid és a vagyoni helyzeted kérdései foglalkoztathatnak. Hajlamossá válhatsz túlzott mértékben azonosítani ezekkel magadat. Ismerd fel, nem az számít, amit hiszel, vagy birtokolsz. Hanem amit cselekszel!

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Ha képes vagy tartózkodni az okoskodó vagy túlzottan rámenős fellépéstől, nem csak elérhetsz egy csomó mindent másokkal, hanem meg is győzheted őket elképzeléseidről. Mindenki önként teszi azt, amit te szeretnél.