Horoszkóp 2016. 11. 25.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A kollégáid között van egy olyan személy, aki annyira irigy lehet rád, hogy a szeme fehérje is sárgává válhat. A házasságokban, régi együttélésekben egyik pillanatról a másikra alakulhat ki őrült helyzet.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Kedvez a mai nap minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Megtörténhet, hogy szerelembe esel olyan valakivel, aki először inkább felingerel, majd felkorbácsolja a szenvedélyedet. Váratlan pénzügyi lehetőségre igent kell mondani.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

Akár párkapcsolatban élsz, akár szingli vagy, Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Érzelmeid igen intenzívek lehetnek. Ám amilyen gyorsan fellángolsz, éppen olyan gyorsan fogsz lehiggadni. Kollégával tökéletes lehet az összhang.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Féltékenység, bűntudat vagy más negatív érzések tehetik bonyolulttá a mai napodat. Iszonyatosan nagy energiával rendelkezhetsz, amelyet jó lenne, ha célirányosan használnál fel. Érzelmi tűzijátékra kerülhet sor, amit élvezhetsz.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

Szexuális étvágyad és érzelmeid megerősödhetnek, elmélyülhetnek, felfokozódhatnak. Bepillantást nyerhetsz fontosabb kapcsolataidba, ha a felszín alatt kutatod a lényegüket. Ez fontos, mert most nem elégszel meg a külszínnel.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

A munkában meg fog mutatkozni az a belső felfokozottság, amit érzel és az ettől nyomatékosabbá, hatékonyabbá válhatsz. Kollégával kitalálhatjátok egymás gondolatait. A tökéletes összhang hozzájárulhat a jó közérzetedhez.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Szerelmi érzéseid és szexuális étvágyad ma megnőhet, megerősödhet és ezt könnyedén ki is tudod fejezni, így új mélységek tárulkozhatnak fel előtted. Bármely ma kezdődő kapcsolat tűzvészként terjedhet szét benned.

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Érzelmi hőfokod ma minden tekintetben megnőhet, bár ez nem feltétlenül kellemetlen. Ne zárkózz el attól, hogy őszintén a mélyére tekints a dolgoknak. Ne állj ellent, ha változtatásokra van szükség.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

A mai napon minden megtörténhet. Még az is, hogy heves szexuális energiák kerítenek hatalmukba, vagy, hogy féltékenység, érzelmi manipuláció és irracionális társas viselkedés hálóz be. Valaki olyan ajándékkal kedveskedhet, amitől elakadhat a szavad.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Amennyiben az energiákat helyes mederbe tudod terelni, akkor azok egy szerelmi kapcsolatban páratlan élményekhez juttathatnak. A most kezdődő kapcsolatok fantasztikusak lehetnek, ilyenben talán még sohasem volt részed.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Balesetveszélyes a mai nap, ezért nézz a lábad elé, és mindenhova indulj korábban, hogy ne kelljen kapkodnod, rohannod. Ajánlott a mai napon a keményebb fizikai munka, vagy a sport, így vezetheted le iszonyatosan nagy energiáidat.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

A konfliktusok szinte elkerülhetetlenek, különösen, ha nem tudod levetkőzni mások feletti uralkodási vágyadat. Ha tiszteletben tartod mások érzéseit, akkor sokkal simábban mennek a dolgok, mint bármikor korábban.