Horoszkóp 2016. 11. 24.

 

 

Kos
III. 21. – IV. 19.

A párkapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység zöld szemű szörnyetege. Ha el akarod kerülni a cirkuszt, akkor őszintének kell lenned, és egyértelműen kell viselkedned. Ha dugdosod a pénzed, lebukhatsz.

 

Bika
IV. 20. – V. 20.

Éberebb és szellemileg frissebb lehetsz, mint máskor. Minden érdekesnek és izgalmasnak tűnik, bármiről is legyen szó. Előfordulhat, hogy valakinek az irigysége megdöbbent, mert talán éppen róla nem gondoltad volna ezt a viselkedést.

 

Ikrek
V. 21. – VI. 21.

A mai napon remek alkalom kínálkozik arra, hogy megbirkózz azokkal a régi problémákkal, amelyek eddig megoldhatatlannak tűntek. Nem leszel a jól bevált rutin foglya, ami jó dolog, mert jobbnál jobb ötleteid támadhatnak.

 

Rák
VI. 22. – VII. 22.

Olyan beszélgetésekre kerülhet sor, amelyek izgalmas, új gondolatokat ébreszthetnek benned. Régi baráttal vagy jó ismerőssel is összefuthatsz, aki olyan dolgokról beszélhet, amelyek megragadhatják a képzeletedet – ezek később hasznodra lehetnek.

 

Oroszlán
VII. 23. – VIII. 22.

A mai napon jó lenne, ha olyasvalamit csinálnál, amely igazi különlegességnek számít. Lazíts, és csak egyszerűen hagyd maguktól megtörténni az eseményeket. A szerelmi viszonyokban feszült helyzet jöhet létre, a megoldás a te kezedben van.

 

Szűz
VIII. 23. – IX. 22.

Nagyobbak lehetnek a mai napon a kiadásaid, amely miatt azért nem kellene idegeskedni, mert ez most elkerülhetetlen. A párkapcsolatokban képes vagy az alkalmazkodásra, így a viszonyotok szorosabbá válhat.

 

Mérleg
IX. 23. – X. 22.

Jó alkalom kínálkozik ma arra, hogy eredeti módon közelíts meg egy régi problémát. A mai nap a felfedezések és izgalmas kihívások ideje. Összefuthatsz egy olyan személlyel is, akit akkor látnál legszívesebben, amikor a hátad közepét…

 

Skorpió
X. 23. – XI. 21.

Ha tanulmányokat folytatsz, olyan tantárgyakban jeleskedhetsz, amelyek újszerűen láttathatják veled a világmindenséget. Csinálj valami egészen mást, szokatlant. A most támadó ötletek a későbbiekben aranyat érhetnek.

 

Nyilas
XI. 22. – XII. 21.

Éberebb és szellemileg frissebb leszel a mai napon. Mindent érdekesnek és izgalmasnak találhatsz, bármi legyen is az. A megérzéseid is tökéletesen működhetnek, amelyekre érdemes hallgatni, mert így előnyös helyzetbe kerülhetsz.

 

Bak
XII. 22. – I. 19.

Ha voltak eddig megoldhatatlannak tűnő problémáid, ma pontot tehetsz a végükre. Valaki egész nap új ötletekkel bombázhat, hallgasd meg őt, mert ketten együtt most nagy dolgokra lehettek képesek.

 

Vízöntő
I. 20. – II. 18.

Csak jegyezd le egy papírra az ötleteidet és majd máskor próbáld őket kidolgozni részletesen. Jobb lenne, ha a fontos döntéseket egyelőre elnapolnád. A mai eszmecserék igen izgalmasnak ígérkeznek, mi több, ösztönzőleg hathatnak rád.

 

Halak
II. 19. – III. 20.

Nagyobb türelmet tanúsíthatsz a szokatlan nézetek és stílusok képviselőivel, mint általában, és ebből igen sok haszonra tehetsz szert. Az utadba sodorhat egy igazi különc személyt a sors, aki iránt elragadtatottságot érezhetsz már a találkozás első pillanatában.